Alexander. Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 (edited) Care este functia care numara toate randurile dintr-un tabel sau care-mi afiseaza ultima intrare?Vreau sa fac un total de masini din baza de date pentru un dealership.Pentru mysql normal am gasit dar pentru samp nu stiu cum sa o folosesc... Edited May 28, 2015 by Alexander. Quote Caut un om serios cu gamemode acceptabil, cu capabilitatea de a tine un host, serviciile oferite de mine sunt de scripter (experienta de 5 ani in C/C++ limbajul folosit de SA:MP). Nu am pretentii la bani, doar un server si un parteneriat frumos. Pentru mai multe detalii accept pm-uri. Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Matematica si Informatica Informatica aplicata, Anul I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punct. Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Incearca cu asta. new cars; format(query, sizeof(query), "SELECT COUNT( * ) FROM `vehicles`"); resultq = mysql_query(mysql, query); printf("There are %d rows in the current rresult set.", cache_get_row_count()); cars = cache_get_row_count(); cache_delete(resultq); Quote Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappy Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Ce plugin de MySQL si ce versiune de plugin folosesti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 @Punct. ai o gresala, nu ai setat cache-ul activ, http://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL/R33#cache_set_active . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander. Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 (edited) MYSQL R33 BlueG parca ceva de genul este.@Punct. am incercat ce ai zis tu dar imi da eroare nu ma lasa sa folosesc functia asta nici cum resultq = mysql_query(mysql, query); nu ma lasa sa ii atribui mysql_query... la resultq.C:\Users\Alexandru Grecu\Desktop\samp037_svr_R1_win32\gamemodes\gm.pwn(2409) : warning 213: tag mismatch2409 resultq = mysql_query(handle, querym);Daca ar fi mers atribuirea aceea m-as fi descurcat ca m-am gandit si eu la ceva functii (sunt familiarizat cu php) si faceam ca in php dar daca nu merge.. Edited May 30, 2015 by Alexander. Quote Caut un om serios cu gamemode acceptabil, cu capabilitatea de a tine un host, serviciile oferite de mine sunt de scripter (experienta de 5 ani in C/C++ limbajul folosit de SA:MP). Nu am pretentii la bani, doar un server si un parteneriat frumos. Pentru mai multe detalii accept pm-uri. Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Matematica si Informatica Informatica aplicata, Anul I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappy Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Cum ai definit connectionHandle in gamemode ? ( Locul unde pui username/parola/database pentru conexiunea la baza de date ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander. Posted June 5, 2015 Author Report Share Posted June 5, 2015 (edited) //REZOLVAT! Edited June 19, 2015 by Alexander. Quote Caut un om serios cu gamemode acceptabil, cu capabilitatea de a tine un host, serviciile oferite de mine sunt de scripter (experienta de 5 ani in C/C++ limbajul folosit de SA:MP). Nu am pretentii la bani, doar un server si un parteneriat frumos. Pentru mai multe detalii accept pm-uri. Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Matematica si Informatica Informatica aplicata, Anul I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts