Mr.Sphirit Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Deci din cate siti nu fac topicuri cu ajutor , dar in acest moment chiar am foarte mare nevoie de ajutorul vostru.De o saptamna cineva se joaca cu serverul meu de samp , flodeaza in nestire , ce pot face?Vreau o solutie , serverul este hostat si ruleaza linux . Ce sfaturi imi puteti da , ca sa scap sa nu ma mai flodeze ?
Mr.Sphirit Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Pei in mod sigur floodeaza foarte tare si reusesc sa imi restarteze serverul .
TheGuardianAngel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 adu-mi un argument solid pentru care sa nu sterg topicul asta.nu sti sa te exprimi , nu sti sa explici in ce sens te flooadeaza adica cum , unde ai vazut tu flood sau ce te-a facut sa crezi ca e flood , poate sa fie si o simpla eroare din script care sa cauzeze inchiderea serveruluicu totii faceti topicuri de genu Titlu: Ajutor , continut: salvati-ma ..... nu stiti sa explicati cu detalii care este problema voastra , dar asteptati un raspuns care sa v-o rezolve. , noi nu o sa ghicim nici o data ce ti se intampla tie la server daca tu nu detaliezi mai mult decat "ma floadeaza , ajutor"
Mr.Sphirit Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Deci omule ce nu intelegi ca nu am facut topicul aiurea . Daca am spus ca ma flodeaza ce vrei mai mult decat : Lag foarte mare , obiectele incep sa dispar si se restarteaza serverul !
TheGuardianAngel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 asta nu poate fi doar din cauza la flood , si din cate stiu eu floodul nu mai mergea pe 0.3 mai ales pe versiunea noua 0.3c ..... poate sa fie ori de la host , ori de la server ..... si asa trebuie explicat de la inceput nu doar sa zici "ma floadeaza , ajutor" si noi cu baghetele noastre magice o sa iti rezolvam problema ghicind cum naiba te flooadeaza si ce vroiai sa spui defapt -.-
IstuntmanI Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Specifica ce fel de flood:1.Cu un program ceva2.In chat ...Daca e 1 ia-ti host pe linux, acolo nu merge floodul, daca e 2 cauta un anti-spam :P
TheGuardianAngel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 stuntman-=!!" post="47325" timestamp="1291440796"]Specifica ce fel de flood:1.Cu un program ceva2.In chat ...Daca e 1 ia-ti host pe linux, acolo nu merge floodul, daca e 2 cauta un anti-spam stuntman , e a n-a oara cand faci un post aiurea .....serverul este hostat si ruleaza linuxsi de restul i-am zis eu mai sus , macar daca ai citii si celelalte posturi inainte sa faci reply-uri -.-
Mr.Sphirit Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Flodeaza printr-un program anume . In plus nu am adaugat pe server inca sa-mp 3c .
Question
Mr.Sphirit
Deci din cate siti nu fac topicuri cu ajutor , dar in acest moment chiar am foarte mare nevoie de ajutorul vostru.
De o saptamna cineva se joaca cu serverul meu de samp , flodeaza in nestire , ce pot face?
Vreau o solutie , serverul este hostat si ruleaza linux . Ce sfaturi imi puteti da , ca sa scap sa nu ma mai flodeze ?
8 answers to this question
Recommended Posts