Problema intalnita (descriere):Cand intru pe server si imi fac cont totul merge OK, imi aleg parola sa ma inregistrez, apoi bag parola sa ma logheze, aleg sexul, varsta, etc. Totul bine pana acum, DAR daca dau quit si intru iar pe server, ma pune sa ma loghez, bag parola, dar dupaia in loc sa ma Spawneze ma pune sa aleg IAR sexul, varsta, etc. Si imi reseteaza iar variabilele din cont, asa cum sunt puse cand iti faci cont... La inceput cand fac cont variabilele se salveaza perfect, nici o problema, dar cand intru iar si ma loghez le pune iar... Si ma pune cum spus sa aleg iar sexul, varsta, etc. ( Nu stiu ce sa mai fac, nu imi dau seama ce este gresit, am verificat tot... ( Ajutati-ma va rog, spuneti-mi de la ce ar putea fi, sau ce script sa va arat, onplayerlogin sau ce vreti, si il postez ca sa ma puteti ajuta... Tin sa mentionez ca este 100% de la ceva din GM, nu este de la include/fs sau altceva.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):-
Liniile de cod / sursa / script-ul:Spuneti-mi ce sa pun ca nu stiu de la ce poate fi problema... Am verificat tot cred.
2. A doua intrare pe server: http://www.girlshare.ro/34440862.5-> Dupa cum vedeti, nu ma spawneaza, ci imi reseteaza iar contul, ma pune sa aleg sexul, varsta...
>>> Am deschis Server-ul in PC-ul meu si i-am schimbat numele in "CENZURA" ca sa evit reclama. <<<
Ati incercat sa rezolvati singur?:Da, am modificat chestii in onplayerregister, onplayerlogin, onplayerspawn, setplayerspawn, ongamemodeinit, am verificat pKey, am verificat daca sunt puse bine chestiile care contin pTutorial, pRegistered, si sunt puse OK zic eu... Am verificat daca sunt puse bine variabilele care se salveaza in cont (ex: Nivel) , ele se salveaza perfect in fisierul din users... Dar totusi nu te spawneaza pe server... Te pune sa alegi iar sexul, varsta, etc. Cum am spus si mai sus.
Question
OneShot
22 answers to this question
Recommended Posts