Ph0eniX Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 =)) Am mai auzit una buna , astazi am intrat pe un sv si face unu la mine ... "Ba esti originalu phx?" Da. "Speedy iti lucreaza la server, tu nici nu sti sa scriptezi" =))) THE FCKKK ?!?!? public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
kwnx Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 =)) Prafi. LimiTLesS imi zicea ca te ajuta Speedy sau asa ceva =))
BadboyUndeadArmy Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nu ii luati in seama.Voi stiti excelent ce ati facut,ce faceti si de ce sunteti in stare.Nu trebuie acordat fiecaruia atentie.....
kwnx Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nu ii luati in seama.Voi stiti excelent ce ati facut,ce faceti si de ce sunteti in stare.Nu trebuie acordat fiecaruia atentie..... Tu nu inteles-ai ) Aceste genuri de topic-uri sunt facute cu scopul de a te amuza pe seama incepatorilor =)). Toti sunt asa la inceput, zic totul dupa capul lor, dar dupa ce vad cum sta treaba isi schimba, mai ales personalitatea..
kwnx Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Care Speedy ma? Wtf? Speedy? Eh, o persoana, doar nu-i extraterestru...
Recommended Posts