- 0
[Problema] Spawn pentru administratori
-
Similar Content
-
- 2 answers
- 150 views
-
- 5 replies
- 281 views
-
- 1 reply
- 175 views
-
- 2 replies
- 74 views
-
- 7 answers
- 566 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Dany_Diaz
Buna seara/ziua tuturor !
As dori sa imi exprim o mica problema pe care o am in legatura cu spawn-area administratorilor, intr-un alt loc fata de jucatorii obijnuiti.
Mai jos va voi prezenta incercarile mele de a crea acest spawn, dar care nu a avut succes din pacate.
Tin sa mentionez ca am un sistem de logare pentru administratori care conta in: (Daca playerul are un grad de admin, dupa ce s-a logat cu parola contului, trebuie sa scrie mai apoi /alogin si sa se logheze si cu o parola speciala pentru admini.) Nu stiu daca are sau nu are importanta acest lucru dar l-am mentionat pentru orice eventualitate.
Incercarea 1.
Incercarea 2.
Incercarea 3.
Incercarea 4.
Va multumesc anticipat !
________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________
3 answers to this question
Recommended Posts