Jump to content

Recommended Posts

Posted
Chiar acum, TKCode a spus:

Nu pui nimic la mysql_password daca e tinut in PC si la mysql_host pune "localhost"

Nu merge...

Posted

CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `w3op` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
USE `w3op`;

Ai incercat sa o pui pe o baza de date existenta?Daca da,nu o face asa,nu pui pe nimic,intri in phpmyadmin si apesi import si pui direct baza de date cum e,fara sa o adaugi la o alta baza de date

Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc)

Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin

Ofer si servicii de Penetration Testing.

Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna

Discord: https://mrtunne.info/discord

Posted (edited)
Acum 1 minut, TKCode a spus:

CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `w3op` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
USE `w3op`;

Ai incercat sa o pui pe o baza de date existenta?Daca da,nu o face asa,nu pui pe nimic,intri in phpmyadmin si apesi import si pui direct baza de date cum e,fara sa o adaugi la o alta baza de date

Da, asta am incercat sa fac, multumesc! :)

Edited by LoLFTW23
Posted
Acum 1 minut, LoLFTW23 a spus:

Da, asta am incercat sa fac, multumesc! :)

Cu placere !

Posted

Cu placere !

Da, dar eu nu folosesc PHPMyAdmin, eu folosesc direct MySQL, se poate asa, sau imi trebuie host neaparat?

Posted
Chiar acum, LoLFTW23 a spus:

Da, dar eu nu folosesc PHPMyAdmin, eu folosesc direct MySQL, se poate asa, sau imi trebuie host neaparat?

Pai daca il ai pe localhost banuiesc ca le ai pe XAMPP...daca nu folosesti phpmyadmin cred ca folosesti macar ceva asemanator.

Posted

Pai daca il ai pe localhost banuiesc ca le ai pe XAMPP...daca nu folosesti phpmyadmin cred ca folosesti macar ceva asemanator.

Ah, nu stiam. O sa downloadez XAMPP si o sa-mi dau seama de acolo, mersi mult.

• 3 weeks later...
Posted

Vreau sa ma apuc sa lucrez pe acest gamemode, dar nu prea stiu cum sa il instalez. Cum pot face sa am si samp-server.exe si alea..? Stiu sa leg cu baza de date.

• 4 weeks later...
Posted

Daca pun ce este in connection.inc si account.inc direct in gamemode are ceva ?

• Administrator
Posted
47 minutes ago, PunkyRO said:

Daca pun ce este in connection.inc si account.inc direct in gamemode are ceva ?

Nu, nu are nimic.

• 8 months later...
  • Administrator
Posted
13 minutes ago, ValyYouTube said:

imi da erori la copilare

Nu folosi acest gamemode, e prost optimizat si prost facut.

Posted

mai bine dai C/T sa  numai fie intrebari de genul asta!

FiveGame  Lands

Pawno Developer, Mapping , Scripter

Since 2016

Posted

atunci sti un gamemode de incepatori pe mysql cines sti si fara erori la copilare un gamemode de inceput cu resiter&login system si cam ceva genu

fara factiuni

• Upvote 1
  • 8 months later...
Posted (edited)

C:\Users\spata\Desktop\samp037_svr_R2-1-1_win32\gamemodes\w3op.pwn(5) : fatal error 100: cannot read from file: "a_mysql"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Imi da eroarea asta.....nush ce sa fac....

Edited by Heloo12017
  • Administrator
Posted
On 11.08.2017 at 11:25 PM, Heloo12017 said:

C:\Users\spata\Desktop\samp037_svr_R2-1-1_win32\gamemodes\w3op.pwn(5) : fatal error 100: cannot read from file: "a_mysql"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Imi da eroarea asta.....nush ce sa fac....

Ia scrie asta pe Google (chiar si pe translate) si vezi ce gasesti ;)

cannot read from file: "a_mysql"

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• Administrator
Posted
2 minutes ago, Heloo12017 said:

Faci misto ?

Nu. Dar aia e o eroare care orice incepator o rezolva. :)

Daca nici eroarea aia nu stii ce inseamna si ce trebuie sa faci, mai bine cauta alte servere gata facute si joaca-te pe ele.

• Upvote 1

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• Administrator
Posted
1 minute ago, Heloo12017 said:

Pai daca sti tu,ajuta-ma tu.

Deci, eroarea aia zice clar: ca nu poate citi din fisierul "a_mysql", asta inseamna ca nu ai a_mysql.inc in pawno/include

Descarca tot pluginul MySQL (ai link in primul post in descriere) si copiaza toate fisierele alea in server si includele ala in folderul care ti l-am zis mai sus din pawno.

logo.png

• Administrator
Posted
Just now, Heloo12017 said:

Nu merge...dupa imi da o eroare cu fisierul accounts!

Acelasi lucru faci si cu fisierul ala. Cauti direct pe Google " download accounts.inc " , il descarci si il bagi unde trebuie. Si tot asa pana nu iti mai da alta eroare de genul asta.

logo.png