- 0
Ajutor in legatura cu spawn HQ
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Chescu
Problemă întâlnită (descriere):Pentru incepu folosesc gamemode'ul blown.Vreau sa fac urmatoarea chestie.Vreau sa mut toata factiunea Sadoveanu,sa o duc la Grove.Mai exact sa ii mut spawnu'l cu tot cu interior.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul:
Imagini / Video (optional):
Aţi încercat să rezolvaţi singur?:Da am incercat.M'am dus unde vreau sa fie spawnul si am dat /save.Am copiat dintr'un documnet coordonatele si am cautat in GM Sadoveanu spawn.Si nu stiu sigur unde trebuie sa inlocuiesc coordonatele.
if (PlayerData[playerid][pMember] == 11 || PlayerData[playerid][pLeader] == 11)//Clanul Sadoveanu spawn { SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Scrie {ffff00}/takeguns {ffffff}ca sa cumperi un set de arme cu {228B22}${FFFFFF}1500 sau /exit sa iesi din HQ."); SetPlayerToTeamColor(playerid); SetPlayerInterior(playerid,5); SetPlayerPos(playerid,1267.663208,-781.323242,1091.906250); PlayerData[playerid][pInt] = 0; SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0); GivePlayerWeapon(playerid, 24, 50); GivePlayerWeapon(playerid, 1, 1); return 1; }3 answers to this question
Recommended Posts