Jump to content
  • 0

Problema Register


w3b

Question

Nick : w3b

Problema: am o prob la register , cand un player intra sa isi creeze cont scrie parola la Register si cand da ok nu apare celalalt dialog cu Login apare tot Register si tot asa , nu poate intra pe sv cred ca e o prob cu baza de date ,eu am gm de la blown

Errori: -

Linii script: -

Ai incercat sa rezolvi singur ?: am facut alt cont si la mn merge sa ma inregistrez dar la alti playeri nu.. doar daca sunt eu on pe sv ,cand sunt on se pot inregistra dar daca sunt afk sau off nu se pot inregistra  :sad:

Link to comment
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

Ne poti spune ce GM folosesti?

Salut W3B,draga NeaCristy,W3B a spus ca foloseste modul Blown.

As dori sa stiu daca folosesti o baza de date creata de tine sau tot de la server?Iar daca e de la server,ti s-a mai intamplat sa iti apara eroarea cu register?

 

 

Link to comment
Share on other sites

In primu' rand nu mai fa dublu post , in al 2-lea rand posteaza liniile.

PS: Nu ma apuc sa caut pe google acel gm sa vad ce are si ce nu in el:) si nu-l stiu eu folosesc stunt nu RPG

Link to comment
Share on other sites

Pai daca nu sti dc mai dai replay :)) liniile scriptului sunt corecte dar problema este in baza de date , daca un player nu este conecatat la server , alt player nu se poate conecata , nu se creaza contul in baza de date ... asta e problema

Si daca sti mai multe despre stunt spune-mi si mie cum pot face sa fac toate obiectele create sa fie toate CreateObject ? am incercat sa le transform pe toate din gm in createobject dar pe urma apareau doar unele din ele ,si acelea doar pe jumatate, Daca le fac pe toate CreateDynamicObject fac lafel ca createobject unele nu mai apar si altele apar pe jumatate, si daca fac jumate create object si cealalta jumate createdynamic object nu schimba nimic , tot lafel fac... (am in jur de 5-6k obiecte)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.