- 0
[Problema] Bug REGISTER/LOGIN (URGENT)
-
Similar Content
-
- 2 replies
- 159 views
-
- 4 replies
- 212 views
-
- 9 replies
- 583 views
-
- 2 answers
- 103 views
-
- 3 replies
- 249 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
tagarta
Nume:
dexter
Problem? întâlnit?:
Am o mare problema la gamemode. Cand un player se inregistreaza sau se logheaza pe server, dupa scrierea parolei sau completarea formularului de inregistrare te spawneaza la jail, ca si cum ai fi inchis, dar fara timp (pt.totdeauna).
Ce am încercat pân? acum:
Am incercat sa scot sistemul de jail si, evident, nu m-a mai spawnat la inchisoare, dar imi tot aparea sa completez formularul de inregistrare atunci cand ma logam..
Codul sursa/Log/Altele:
In log nu e nici o problema si cand compilez e totul curat, fara nici un warning. O sa las reply cu tot ce e nevoie, doar sa imi spuneti ce trebuie.
Oricine ma poate ajuta, vreau sa stiti ca gamemodul ruleaza pe un server, deja deschis, dar o versiune mai veche, fara aceasta problema, asa ca v-as putea rasplati cu o functie pe server sau daca doriti putem avea o colaborare, in sensul de a ajuta la update-uri sau alte buguri. In schimb veti avea aceleasi drepturi si beneficii ca mine, in legatura cu serverul.
Multumesc mult si astept raspuns cat mai repede !
ID messenger: yo.ady95 @yahoo.com .
Pentru informa?ii , ad?uga?i-m? !
6 answers to this question
Recommended Posts