Mafia. Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 La cererea lui Vlady am postat acest FS !Este un simplu Fs de unde iti poti alege culorile . Oricine il poate face daca are cat de cat experienta in pwn !Poze : Culorile Disponibile sunt : Rosu Albastru Verde Alb Roz Negru Galben Violet MaroLink : [download]http://pastebin.com/53avZBsc[/download]PS : Nu vreau posturi de genul - E simplu de facut etc ! Am si specificat ca este ff simplu de facut !
Ph0eniX Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Merge , incearca ceva mai complicat:> de ex prin td-uri . public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
Administrator WopsS Posted March 21, 2014 Administrator Posted March 21, 2014 Bravo tie, pentru primul tau script, felicitari :)
Mafia. Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Va multumesc . PS : ma gandesc sa fac si V2 . dar o sa vedem pana atunci !
Mafia. Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Va multumesc ! A aparut si versiunea v2 ! Facuta de prietenul meu Ph0eniX ! : http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=31038.0
Vlady Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Sti ce ar fi tare sa faci in V3 (Daca vrei),sa apara un dialog cu o caseta unde sa introduci orice Hex Color ,de exemplu:Scri FF0000,si culoarea numelui tau se va schimba in Rosu,si tot asa,sper ca ma intelegi.Nush daca o vei face dar ti-am dat o idee .
Mafia. Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Sti ce ar fi tare sa faci in V3 (Daca vrei),sa apara un dialog cu o caseta unde sa introduci orice Hex Color ,de exemplu:Scri FF0000,si culoarea numelui tau se va schimba in Rosu,si tot asa,sper ca ma intelegi.Nush daca o vei face dar ti-am dat o idee .multumesc de idee
Vlady Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 multumesc de ideeCu placere ,sper s-o pui in practica .
Recommended Posts