Jump to content
  • 0

Ajutor va rog ,problema MySql

Question

Posted

Este vorba de serverul blown rpg postat la salonul scripturilor.

Am creat baza de date MySql , toate se incarca dar conturile nu se creeaza,in consola apare ca s-a creat contul in  baza de date,dar pe phpmyadmin cius!Niciun tabel cu user account nimic! Va rog mult ajutati-ma serverul este bestial si nu stiu cum sa il fac sa mearga,dau register si nu se creeaza nimic in MySql in baza de date.Un scurt tutorial ar fii de mare ajutor.Nu stiu cum ar trebuii sa arate tabelul la server ca sa mearga creearea conturilor poate cineva a reusit si stie.

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Este vorba de serverul blown rpg postat la salonul scripturilor.

Am creat baza de date MySql , toate se incarca dar conturile nu se creeaza,in consola apare ca s-a creat contul in  baza de date,dar pe phpmyadmin cius!Niciun tabel cu user account nimic! Va rog mult ajutati-ma serverul este bestial si nu stiu cum sa il fac sa mearga,dau register si nu se creeaza nimic in MySql in baza de date.Un scurt tutorial ar fii de mare ajutor.Nu stiu cum ar trebuii sa arate tabelul la server ca sa mearga creearea conturilor poate cineva a reusit si stie.

Este din cauza ca NU s-a creat legatura cu baza de date

PS: Serverul NU este deloc bestial, este un rahat de GF edit scos de pe net, editat la nivel de text,culoare,coordonatea, cateva functii schimbate si cateva FS uri. Atat! Pana si hartia igienica este mai buna.

Posted

Pune mysql_debug(1); //enable debug la OnGameModeInit si zine dane mysql_log.txt intr-un pastebin.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.