taifunx2new Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ma cam bate gandul sa fac un server RACING. Credeti ca o sa tina la noi? M-am cam saturat de rpg de pierdut atatea ore in sir... vreau un proiect de relaxare. Ma gandeam sa fac un GM cu lobby-uri gen FFSgaming mta ( cine joaca mta stie ) .. DERBY+RACE. dar inca nu am o idee.. trebuie sa ma documentez.Vi se pare ca modul strict race este cam plictisitor? trebuie combinat cu ceva? www.taifunx2.blogspot.comI play this drug since 2008 , and i'm back!
.shadoW Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 sa nu fie doar pe race , DM , Drift, Stunt Cei drept servere de stunt etc sunt multe
Rock Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 sa nu fie doar pe race , DM , Drift, Stunt Asa sunt 99% din servere.Asa ceva poate? Just Rock
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 18, 2014 Administrator Posted January 18, 2014 Asa sunt 99% din servere.Invers. 99% din servere sunt RP si RPG #taifunx2new, daca faci serverul asta ai un + de la mn :) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts