Джо Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Salut,ieri in jurul orei 15:30 stateam de vorba cu Mafia pe mess si ma intreaba deodata:,,Auzi,care este idul lui ARTIST?"I-am spus ID-ul si el imi da altul,de curiozitate i-am dat add sa 'il testez'.Restul povestei aveti aici:)am postat asta ca sa radeti si voi oleaca:)™Ungureanu Vl?du?™: Salut ™Ungureanu Vl?du?™: Esti artist? artist.scripter: Salut. ™Ungureanu Vl?du?™: de pe sa-mp.ro? ™Ungureanu Vl?du?™: ? ™Ungureanu Vl?du?™: <ding> ™Ungureanu Vl?du?™: Esti artist de pe sa-mp.ro? ™Ungureanu Vl?du?™: Ma ajuti te rog cu ceva? artist.scripter: spune? ™Ungureanu Vl?du?™: Deci ™Ungureanu Vl?du?™: Cum pot sa fac /rentcar si /rentbike fara a fi nevoie de biz. ™Ungureanu Vl?du?™: ? ™Ungureanu Vl?du?™: Sti? artist.scripter: Da, stiu. ™Ungureanu Vl?du?™: Atunci ma ajuti si pe mine te rog? ™Ungureanu Vl?du?™: Inca o intrebare...Din ce tara esti? artist.scripter: E destul de complicat, si acum nu am starea disponibila stimate domn. artist.scripter: orasul or. Smolenks, Russia. ™Ungureanu Vl?du?™: Hmm.. ™Ungureanu Vl?du?™: Poti intra pe celalalt id? ™Ungureanu Vl?du?™: artist_samp? artist.scripter: Nu, nu pot intra pe artist_samp artist.scripter: ti-am spus ca nu am dispozitia ™Ungureanu Vl?du?™: de ce? artist.scripter: necesara. artist.scripter: vorbim mai tarziu ™Ungureanu Vl?du?™: intra 2 secunde te rog. artist.scripter: sau maine. ™Ungureanu Vl?du?™: Pfff. ™Ungureanu Vl?du?™: Atunci cum iti mai merge cu serverul? artist.scripter: Bine. ™Ungureanu Vl?du?™: Imi mai poti da odata serverul tau te rog ca miam formatat pc-ul si nu mai am nici un server. ™Ungureanu Vl?du?™: ? ™Ungureanu Vl?du?™: Te rog? ™Ungureanu Vl?du?™: Macar modul daca nu tot serverul. ™Ungureanu Vl?du?™: Mil dai te rog frumos? artist.scripter: MI-A DAT UN SERVER CARE NU II APARTINE LUI ARTIST!-Edited. ™Ungureanu Vl?du?™: )) Na ca te-am prins. ™Ungureanu Vl?du?™: -(( ™Ungureanu Vl?du?™: Cocalarule!!! ™Ungureanu Vl?du?™: Sti numai sa furi identitati! artist.scripter: Poftim? ™Ungureanu Vl?du?™: Idiotule daca nu stiai serverul lui ARTIST este RP.PRONION.RO artist.scripter: Cacatu de Blue? ™Ungureanu Vl?du?™: Taci ma copil copac sti numai sa furi identitati. artist.scripter: Eu scriptez de 7 ani si m-am lasat o perioada artist.scripter: cand mi-a luat el numele ™Ungureanu Vl?du?™: Da da.. artist.scripter: el scripteaza in jur de 3 ani artist.scripter: ™Ungureanu Vl?du?™: Si de asta ai numele asemanator cu al tau nu? ™Ungureanu Vl?du?™: Si atunci de ce ai spus ca nu ai dispozitia necesara sa intrii pe artist_samp cand puteai sa spui ca nu esti artist "™Ungureanu Vl?du?™: artist.scripter: Nu, nu pot intra pe artist_samp artist.scripter: ti-am spus ca nu am dispozitia" ™Ungureanu Vl?du?™: dovezi,. ™Ungureanu Vl?du?™: P ™Ungureanu Vl?du?™: Hai sa vad cum o mai scoti pe asta. artist.scripter: stai linistit ca daca vreau intur pe artist_samp artist.scripter: imi da el parola artist.scripter: ™Ungureanu Vl?du?™: Da da... ™Ungureanu Vl?du?™: Ok, de unde sti limba Romana? ™Ungureanu Vl?du?™: ? artist.scripter: Din africa, am invatat-o acolo artist.scripter: ™Ungureanu Vl?du?™: Ok,hai jet oceanic ma fraiere ca te-o scapat mata in cap cand te-o nascut. ™Ungureanu Vl?du?™: Esti facut pentru alocatie artist.scripter: Ba date-n mortii matii ™Ungureanu Vl?du?™: Si pana la urma ce nume ai pe sa0mp.ro? artist.scripter: EDITED:Nu vreau sa il dau in gat,sa dat singur de gol atunci cand a cerut 1 zi moderator pe forum.Viorel imi pare ca stie,daca nu oricum stie Mafia:) artist.scripter: ma pis pe sa-mp.ro/sa-mp.com am fost utilizator si moderator o zi. artist.scripter: exista wiki. ™Ungureanu Vl?du?™: Waaaaw nu stiam ma ia dami oleaca siteul.Cam atata a fost,i-am dat ignore dupa,prea stresant.Salut!
Mafia. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 :)) Si eu iam zis sa intre pe sa-mp.ro sa imi dea un PM si a zis ca iam skimbat eu parola ) ... dar na .. Numai dupa furat sunt uni ... asta e )
Recommended Posts