BossDeBoss Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Daca imi zici care e linia :-( Imi arata dupa cateva secunde pawno compiler has stoped working asa cum arata mai sus
BossDeBoss Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Am incercat gamemode nemodificat si la fel face :undecided: :sad: :sad:
Grig Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 AiciNumai stau sa iti scriu.Incearca cu ce ti-am dat eu.
Джо Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Aa....Atunci downloadeaza din nou pawno 0.3x si iti merge.
BossDeBoss Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Aa....Atunci downloadeaza din nou pawno 0.3x si iti merge.AiciNumai stau sa iti scriu.Incearca cu ce ti-am dat eu.Nu merge nici aia nici asta ajutor !
Джо Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Deci,intrii in Modul tau si ii dai compile!Faci un SS pe 'Print Sc Sys Rq" este o tasta mai sus de delete(cu 2 butoane) si il pui in paint salvezi imaginea si o postezi aici.Ca sa stim ce sa facem...
BossDeBoss Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Deci,intrii in Modul tau si ii dai compile!Faci un SS pe 'Print Sc Sys Rq" este o tasta mai sus de delete(cu 2 butoane) si il pui in paint salvezi imaginea si o postezi aici.Ca sa stim ce sa facem...Tu iti bati joc de mine ! ti-am zis de 2 ori ca nu am ERORI ! Ti-o arata si a 3-a oara sau tu postezi sa faci posturi
Джо Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Pai ma nu postez sa fac posturi aiurea.Ti-am spus,sau cauta pe net eroarea nu posta neaparat daca nu ai cautat pe prietenul nostru goagle.
BossDeBoss Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Pai ma nu postez sa fac posturi aiurea.Ti-am spus,sau cauta pe net eroarea nu posta neaparat daca nu ai cautat pe prietenul nostru goagle.da goagle ! Moldovean ... Dute ma si invata scripting si dupa dai RELPLY. Daca poti sa ma ajuti bine. Eu nu am venit sa imi spui sa caut pe goagle !Stiam si eu asta
Iulian Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Incearca si cu alt gamemode, vezi daca ai aceeasi problema sau nu Rate me
BossDeBoss Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Nu e la fel. Numa la asta se intampla
ReaxoR Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ai stricat GM! [MAP]Noul Cartier - http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=31520.0
Mafia. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 1 . este din gamemod ! L-ai bulit / Sau era bulit !2 . poate ai pus ceva tu gresit in el ! sau e pus ceva gresit in el diferite chesti.. 3. Daca nu ai facut nu nimica trebe sa cauti cu atentie ! in TOT Gamemodul ! Ceea ce nu cred ca are rost.. daca e de pe net gamemodul !
Iulian Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Incearca asta:http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=291018 Rate me
Mafia. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Incearca asta:http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=291018De aste nu stiam ) Multumesc , Ai + 1 de la mn !Ps : Nu stiam ca nu am avut nevoie .. dar poata oi avea nevoie vrodata PS2 : Asteptam raspuns sa vedem daca ai rezolvat ceva !
Iulian Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Multumesc Mafia.BossDeBoss, daca eroarea persista, ori cauti alt gm ori iti iei liber 2 zile sa verifici tot gm-ul... Marea majoritate a crash-urilor la pawno sunt din cauza parantezelor de toate tipurile.. Rate me
Question
BossDeBoss
Ce sa fac? :sad: :sad: :sad:
19 answers to this question
Recommended Posts