Guest rockostrike Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Am o problema,cand vreau sa adaug orice script sau sa fac amx pentru pwn." x-masnsion"imi da erroarea asta "fatal error 100: cannot read from file: "utils" "cum pot rezolva aceasta erroare va rog ?
TheGuardianAngel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 nu ai utils.inc in folderul includes din pawno
Guest rockostrike Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 imi poate da cineva un site " megaupload" sau ceva de unde sa scot fisierulutils ??
Ch1NeZu Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 sau intra in folderul de pawno si dai pe pawnocc , dupaia deschide pawno ( din folderul pawno ) si deschide fisierul pwn dai compile si vezi daca merge Samp.OnlyPro.ro - RolePlay - Join Us !
IstuntmanI Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 imi poate da cineva un site " megaupload" sau ceva de unde sa scot fisierulutils ??Cauta-l pe aici: http://dracoblue.net/downloads/sau intra in folderul de pawno si dai pe pawnocc , dupaia deschide pawno ( din folderul pawno ) si deschide fisierul pwn dai compile si vezi daca mergesau poate ai, cum a zis chinezu (indirect), in alt folder pawno fisierul dutils.ini
Guest rockostrike Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 am facut asa am intrat am dat pe pawno cc, apoi am intrat in pawno am dat compile si imi apareacceasi eroare cu numele " morphic "
-=[Vyorel]=- Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Cauta toate includele alea care iti trebuie aici. Dupa ce le-ai luat si le-ai bagat in Pawno/Include dai iar Compile. Daca tot iti da erorile alea, e posibil sa mai ai si alt Pawno prin PC. Ca sa-ti fie mai usor, baga includele in toate folderele Pawno din PC-ul tau. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Guest rockostrike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mersi am sa incerc dar, imi poti da alt link deoarece imi spune ca nu e valid linkul
IstuntmanI Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mersi am sa incerc dar, imi poti da alt link deoarece imi spune ca nu e valid linkulca sa iei utils: http://dracoblue.net/download-release/30/dutils_1_10.zip , sa-l redenumesti in utils.inc in loc de dini.incsi lasa GF, e o porcarie, post scriptat, buguit, ca sa nu mai dea erori, sterge toate pawno, folderele, si lasa doar 1 care are multe include, si cauta includele aici: forum.sa-mp.com
-=[Vyorel]=- Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 stuntman-=!!" post="40719" timestamp="1284496288"]ca sa iei utils: http://dracoblue.net/download-release/30/dutils_1_10.zip , sa-l redenumesti in utils.inc in loc de dini.incsi lasa GF, e o porcarie, post scriptat, buguit, ca sa nu mai dea erori, sterge toate pawno, folderele, si lasa doar 1 care are multe include, si cauta includele aici: forum.sa-mp.comLasa-i sa foloseasca ce GM vor. Uite aici link cu toate includele mele. ;) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
Guest rockostrike
Am o problema,cand vreau sa adaug orice script sau sa fac amx pentru pwn.
" x-masnsion"
imi da erroarea asta "fatal error 100: cannot read from file: "utils" "
cum pot rezolva aceasta erroare va rog ?
9 answers to this question
Recommended Posts