Jump to content

Question

Posted

Salut ma puteti ajuta ? Sunt nou in lumea scriptingului si as vrea daca poate cineva sa ma ajute sa transform 2 comenzi din zcmd in dcmd sau sa imi explice ce trebuie facut,va rog frumos :

CMD:vips(PARAMS)

{

LoginCheck(playerid);

new C,  S[1024],  cString[150];

foreach(Player, i){

if(P_DATA[Vip] > 0){

C++;

}

}

format(cString, sizeof (cString), "%s", © ? (OnlineCheck("Vips", C)) : ("{FF0000}No VIP members online!")) ;

if(C == 1){

foreach(Player, i){

if(P_DATA[Vip] > 0){

format(S, sizeof (S), "%s"BLUE"%s"W"["BLUE"L:%d|ID:%d"W"]",cString, Name(i), P_DATA[Vip],i);

}

}

}

if(C > 1){

foreach(Player, i){

if(P_DATA[Vip] > 0){

format(S, sizeof (S), "%s"BLUE"%s"W"["BLUE"L:%d|ID:%d"W"], ",S, Name(i), P_DATA[Vip],i);

if(!(i % MAX_SHOW_PER_ROW)){

if(i != 0){

strdel(S, strlen(S) - 2, strlen(S));

strins(S, "\n", strlen(S));

//S[0] = EOS;

}

}

}

}

}

if(!C)    memcpy(S, cString, 0, 1024 );

if(strlen(S) < 1024) SPD(playerid, Dialog:Empty, BOX, "{FFFFFF}Online VIP members!", S, "Close", "");

if(strlen(S) > 1024) SPD(playerid, Dialog:Empty, BOX, "{FFFFFF}Online VIP members!", "{FF0000}An error has occured while trying to show the online VIP Members!\n{FFFFFF}Please contact the owner and inform him about this problem!", "Close", "");

return 1;

}

Si aceasta:

CMD:admins(PARAMS)

{

LoginCheck(playerid);

new C,  S[1024],  cString[150];

foreach(Player, i){

if(P_DATA[Level] > 0){

C++;

}

}

format(cString, sizeof (cString), "%s", © ? (OnlineCheck("Admins", C)) : ("{FF0000}No Admins Online!")) ;

if(C == 1){

foreach(Player, i){

if(P_DATA[Level] > 0){

format(S, sizeof (S), "%s"GREE"%s"W"["GREE"L:%d|ID:%d"W"]",cString, Name(i), P_DATA[Level],i);

}

}

}

if(C > 1){

foreach(Player, i){

if(P_DATA[Level] > 0){

format(S, sizeof (S), "%s"GREE"%s"W"["GREE"L:%d|ID:%d"W"], ",S, Name(i), P_DATA[Level],i);

if(!(i % MAX_SHOW_PER_ROW)){

if(i != 0){

strdel(S, strlen(S) - 2, strlen(S));

strins(S, "\n", strlen(S));

//S[0] = EOS;

}

}

}

}

}

if(!C)              format(S, sizeof (S), "%s", cString);

if(strlen(S) < 1024) SPD(playerid, Dialog:Empty, BOX, "{FFFFFF}Online Administrators!", S, "Close", "");

if(strlen(S) > 1024) SPD(playerid, Dialog:Empty, BOX, "{FFFFFF}Online Administrators!", "{FF0000}An error has occured while trying to show the online administrators!\n{FFFFFF}Please contact the owner and inform him about this problem!", "Close", "");

return 1;

}

Va multumesc anticipat !Am nevoie mare de un ajutor !

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Daca esti nou trebuia sa incerci sa o faci tu si dupa, nu o sa tio faca nimeni ca asta nu pare o problema grav.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Deoarece cum am spus nu prea le am cu scriptingul si am primit de la un prieten serverul lui dcmd si as vrea sa trec acele comenzi din zcmd in dcmd sa le pun pe acel server.

Si parca aici se cerea ajutor nu conteaza daca problema este grava sau nu...am vazut pe topicurile din anii trecuti persoane care nu stiau comenzi de admin si nu stiau sa bage un rcon si i-ati ajutat...Si va rog sa ma ajutati si pe mine.

Posted

Deoarece cum am spus nu prea le am cu scriptingul si am primit de la un prieten serverul lui dcmd si as vrea sa trec acele comenzi din zcmd in dcmd sa le pun pe acel server.

Si parca aici se cerea ajutor nu conteaza daca problema este grava sau nu...am vazut pe topicurile din anii trecuti persoane care nu stiau comenzi de admin si nu stiau sa bage un rcon si i-ati ajutat...Si va rog sa ma ajutati si pe mine.

Pai ca sa treci la DCMD doar schimbi urmatoarele chestii:

[pawn]CMD:admins(PARAMS)

// Devine:

dcmd_admins(playerid, params[])[/pawn]

[pawn]CMD:vips(PARAMS)

// Devine:

dcmd_vips(playerid, params[])[/pawn]

Dupa ce le-ai schimbat, adaugi urmatoarele linii la public-ul OnPlayerCommandText:

[pawn]dcmd(admins, 6, cmdtext);

dcmd(vips, 4, cmdtext);[/pawn]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.