Jump to content

Question

Posted

M-am apucat de un GM de la 0, am luat un sistem de inregistara/logare(simplu: level, bani; omoruri, crime), doar ca daca dau un relog, o ia de la capat.

Cu alte cuvine, creez un cont, si nu mi-l salveaza, dupa relog iar ma pune sa il creez...

Cum pot face sa se salveze conturile?

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

M-am apucat de un GM de la 0, am luat un sistem de inregistara/logare(simplu: level, bani; omoruri, crime), doar ca daca dau un relog, o ia de la capat.

Cu alte cuvine, creez un cont, si nu mi-l salveaza, dupa relog iar ma pune sa il creez...

Cum pot face sa se salveze conturile?

Nu sunt experimentat in scripting, dar din cate am vazut pe aici... baietii care se pricep te pot ajuta doar daca le dai linia respectiva. Probabil iti lipseste un simbol ceva.... { ; ) } ( nu stiu exact.

Pune linia aici si asteapta pe cineva care se pricepe.

Posted

Problema e ca nu ai facut o varabila care sa iti salveze stats nu de la nici o acolada

Ce variabila, la onplayerdisconnect pune functia care salveaza contul jucatorului.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

De unde pot lua functia aia? Pe google n-am gasit nimic....  :smiley: 

Am incercat eu sa fac ceva, dar tot nu merge...

http://pastebin.com/kmTMnS58

Daca m-ati putea ajuta cu un sfat, un tutorial bun, ceva, ceva, orice....

Posted

Simplu, daca vrei sa iti faci propriul gm , atunci inseamna ca trebuie sa sti cum functioneaza un sistem de users pe Y_INI ori pe MYSQL. Ar trebui sa te chinui sa ti-l faci singur , asa te inveti sa si scriptezi :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.