Jump to content

roscatu

Membru
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

    Never

roscatu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sfatul e ii sa treci pe Y_INI sau MYSQL
  2. Salut, cum pot obtine coordonate diferite din baza de date ( mysql r8) pentru a spawna niste masini? ma refer la acel query SELECT * FROM .... ceva in genul cum e la player, atunci cand il selectezi din baza de date sa ii dai banii. Dar acum vreau sa setez coods pentru fiecare masina in parte. Daca cineva stie cum se face, va rog sa imi spuneti. Sanatate
  3. roscatu

    Save Stats

    Simplu, daca vrei sa iti faci propriul gm , atunci inseamna ca trebuie sa sti cum functioneaza un sistem de users pe Y_INI ori pe MYSQL. Ar trebui sa te chinui sa ti-l faci singur , asa te inveti sa si scriptezi .
  4. Ar trebui sa verifici daca viata in cel care trage este 0 sau minima 5-10. Si atunci il bagi la jail :)
  5. Nu ma cobor la nivelul tau de inteligenta.Ar inseamna sa n-am respect pentru mine.
  6. Pune aici codul sa vad ce ai facut
  7. Modifica si tu ce ti-am dat acolo, si pune datele corecte de conectare!!
  8. Poi ii logic ca ii creste la loc din moment ce tu setezi sa ii dai viata de fiecare cand tragi in el. Iar cele doua trebuie inversate dupa parerea mea.Deoarece " if(issuerid == INVALID_PLAYER_ID) " inseamna ca player sa sinucis, if(issuerid != INVALID_PLAYER_ID) inseamna ca a fost ucis de cineva.
  9. Problema e la comanda " /buyhouse " ca nu modifica , folosesti mysql sau fisere pentru stocare a informatiilor? postaeaza comanda /buyhouse
  10. Sa postezi codul aia poti face, eu stiu ca voi sunteti grabiti, mai se intampla, dar noi nu putem visa codul tau, pentru ca fiecare codeaza in felul lui, si nu este un gamemode universal ca iti spunem direct fara sa vedea codul tau.
  11. Sfatul meu e ca ar trebui sa arunci o privire AICI sau cauta unul pe google ca sunt o gramada. Dar parerea mea ii ca un server care se respecta are propriu gm, care nu este copiat de pe net si nici nu este vreun edit.
  12. mysql_connect( HOST_ADDR "localhost", HOST_USER "root", HOST_PASS, HOST_DATA "nume db" ); -- > mysql_connect( "localhost", "root","nume db", "parola" ); Sau -- > #define HOST_ADDR "localhost" #define HOST_USER "root" #define HOST_PASS "parola mysql" #define HOST_DATA "nume baza de date" mysql_connect( HOST_ADDR, HOST_USER , HOST_DATA, HOST_PASS );
  13. Si acum vrei ca oamenii care ar vrea sa te ajute sa viseze cum arata una din comenzile tale? puteai sa alegi una din comenzi si sa vedem cum e facut. Si probabil ca ai un return inainte de return 1, care returneaza false, am patit si eu asta ( prostia mea ... ).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.