dR. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Salut sunt dR. si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu 2 chestii pentru un server de deathmatch[il fac impreuna cu qUneT][list type=decimal][*]Am nevoie de un textdraw cand selecteaza skinul de CT sa scrie acolo cu albastru CT si pentru tero cu rosu sa scrie TERO[*]Cand ajunge un player la scorul 100 sa scrie ca Echipa T/CT a castigat runda si teritoriul si sa se dea rr la server
SpriTe_ Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 3.Nu faceti topicuri in care sa cereti scripturi(GameModuri, FileScripturi, Mape)
dR. Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 DAR NU CER FS CER SA MA AJUTATI SA FAC DOAMNE CE COPIL NU TE BAGA DACA NU STII !
Gireada Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ba ceri (Am nevoie).1.aiciaici2.Faci un timer care sa verifice scorul
Question
dR.
Salut sunt dR. si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu 2 chestii pentru un server de deathmatch[il fac impreuna cu qUneT]
[list type=decimal]
[*]Am nevoie de un textdraw cand selecteaza skinul de CT sa scrie acolo cu albastru CT si pentru tero cu rosu sa scrie TERO
[*]Cand ajunge un player la scorul 100 sa scrie ca Echipa T/CT a castigat runda si teritoriul si sa se dea rr la server
3 answers to this question
Recommended Posts