AdyUzzy1 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 SalutVreau sa facem o "echipa" mare si sa deschidem un proiect mareServer + CommunityDeja sunt in colaborare cu Staff (si ne merge bine)Mai am nevoie de :Designer am gasit1.ScripterRog SeriozitateCine e interesat lasati reply Fara reclama in semnatura!
Rimmon Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Scripter as vrea eu..Interesat? Doar daca aveti host.. Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Host avemPana pe 01.07.2013Si da,suntem de acord sa colaboram.. o sa iti las in PM id-ul meu ;) Fara reclama in semnatura!
Rock Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 M-as baga scripter, am destul timp liber si nu am cu ce sa mi-l ocup. Just Rock
DarkyTheAngel Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 M-as baga scripter, am destul timp liber si nu am cu ce sa mi-l ocup.Sprit ?
AdyUzzy1 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 M-as baga scripter, am destul timp liber si nu am cu ce sa mi-l ocup.Esti bine primit, o sa vb si cu ceilalti :) Fara reclama in semnatura!
Rock Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Esti bine primit, o sa vb si cu ceilalti O singura conditie.Ma bag doar daca gasesti un designer si mapper.Nu am chef sa lucrez degeaba, adica cand sunt la jumate sa imi tranteasca cineva ca nu avem ce face cu serverul, ca nu avem harti sau site.Daca tot facem ceva sa fie ceva bun. Just Rock
AdyUzzy1 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 O singura conditie.Ma bag doar daca gasesti un designer si mapper.Nu am chef sa lucrez degeaba, adica cand sunt la jumate sa imi tranteasca cineva ca nu avem ce face cu serverul, ca nu avem harti sau site.Daca tot facem ceva sa fie ceva bun.Designer avem S-a oferit Darky .. si Mapper gasesc usorMai avem nevoie de un Designer Fara reclama in semnatura!
AdyUzzy1 Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 ON : Tot nu am gasit pe nimeni care sa fie seriosCare se ofera? Fara reclama in semnatura!
Administrator -=[Vyorel]=- Posted June 18, 2013 Administrator Posted June 18, 2013 Designer pt ce iti trebuie? Am eu forumul meu gata facut, si vreau sa-l readuc la viata. Am deja o mica echipa formata, dar sunt dispus sa o maresc. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts