NeO Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 SalutMa puteti ajuta cu o comanda,ceva gen /save xxx Adica,sa scriu o comanda ex ( /123 vreau admin ) , si textul dupa 123 , adica " vreau admin " ,sa il salveze intrun fisier notepad,in fomat .txt ,in scriptfiles , 123, si "vreau admin" e doar un exemplu,le modific eu apoi.. ..Multumesc
Guest farse Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 cand vrei sa dai un exemplu pui ex in paranteza cu exemplu sau fara parantezaeasy,daca vrei un text format din mai multe "parti" foloseste strrest,in gasesti in include(nu cel din pawno,cel care a aparut in 0.3 si nu stiu de ce nu la pus direct in pawno/include xD ) if(!strcmp(cmd,"/123")) { new tmp[256]; tmp=strrest(cmdtext,idx); if(!strlen(tmp))return SendClientMessage(playerid,-2,"Use : 123 [text]");// xD new File:Handler; if(!fexist("123.txt")) { Handler = fopen("123.txt",io_write); fclose(Handler); } Handler = fopen("123.txt",io_append); fwrite(Handler,tmp); fclose(Handler); return 1; }Hope to work.Farse rullz : ))
NeO Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 nu salveaza...nici nu crewaza fisierul txt. in include..am cautat peste tot si nu e
IcE. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uite sub forma de dialog if(strcmp(cmdtext, "/bug", true)==0) { ShowPlayerDialog(playerid,446,DIALOG_STYLE_INPUT,"Vreau Admin","\nIndrodu mesajul tau!\n\n","Trimite","Anuleaza"); return 1; } if(dialogid == 446) { if(response) { new File:adminlog; adminlog = fopen("admin.txt",io_append); new message[264],name[24]; GetPlayerName(playerid,name,sizeof(name)); format(message, sizeof(message), "\n %s Vrea mesaj. TEXT: %s", name,inputtext); fwrite(adminlog,message); fclose(adminlog); ShowPlayerDialog(playerid,447,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Mesaj Trimis","In scurt timp vei primi admin..","Ok","Ok"); return 1; } } Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Guest farse Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Il creaza in scriptfiles,imposibil sa il creeze in include(adic iati plugin ca sa til creeze si in C:/Windows/Virus/)Si merge,am testat(asa ma faceti cate o data sa-mi umplu filterscript doar sa testez niste lucruri care stiu ca merg)
NeO Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Il creaza in scriptfiles,imposibil sa il creeze in include(adic iati plugin ca sa til creeze si in C:/Windows/Virus/)Si merge,am testat(asa ma faceti cate o data sa-mi umplu filterscript doar sa testez niste lucruri care stiu ca merg)eee,scuze,la mine nu a mers ,poate am sters eu ceva,e asta merge > ;DMS icebox +1puteti inchide topicul 8) tu ai zis ca il salveaza in includein gasesti in include(nu cel din pawno,cel care a aparut in 0.3 si nu stiu de ce nu la pus direct in pawno/include xD )
Guest farse Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 EU AM ZIS CA GASESTI STRREST IN INCLUDE SI FISIERUL TOT IN SCRIPTFILES IL SALVAZA!!!!!12
Question
NeO
Salut
Ma puteti ajuta cu o comanda,ceva gen /save xxx
Adica,sa scriu o comanda ex ( /123 vreau admin ) , si textul dupa 123 , adica " vreau admin " ,sa il salveze intrun fisier notepad,in fomat .txt ,in scriptfiles ,
123, si "vreau admin" e doar un exemplu,le modific eu apoi..
..Multumesc
6 answers to this question
Recommended Posts