[RMS]Yakuza Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 SalutM-am gandit de 2 zile sa fac un server nou de stunt ..Dar pentru stunt nustiu ce sa mai punSpuneti-mi voi cate-va ideei pentru un mic server de test sau v1.0Thanks Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
[XSR]NexT Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Lasate de stunt, parerea mea, e un mod fara logica...
[RMS]Yakuza Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 NexT." post="141499" timestamp="1367397033"]Lasate de stunt, parerea mea, e un mod fara logica...Nu imi place decat Trucking ,Altceva nu ..Soo? Idei Care-va ? =D Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Massari Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nu te apuca de stunt ^^E cel mai simplu de scriptatNu are logicaE prostesc Apuca-te de roleplay rimmon curv.
DarkyTheAngel Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nu te apuca de stunt ^^E cel mai simplu de scriptatNu are logicaE prostesc Apuca-te de roleplayM-ai facut sa rad cu ce ai scris mai sus .Nu are logica pentru ca multi nu il inteleg.La un server "stunt" trebuie sa faci tu totul de la zero si nu e ca la "roleplay", descarci modul de joc nemodificat (cel oficial), bagi 2-3 masini in el, si gata, ti-ai facut server.Apropo, [RMS]Yakuza, uite o lista cu ce ar trebui sa contina:House systemApartment systemTrailer systemCellphone systemGang system (foarte cunoscut sub numele de "/createclan")Race systemDrag systemAFK/BRB systemAnimations systemAdministration systemV.I.P systemTune systemCoins systemCookies systemMinigamesBank systemetc.Asta este o lista cu chestile de baza.Daca imi mai amintesc, o sa editez postul.
Massari Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 M-ai facut sa rad cu ce ai scris mai sus .Nu are logica pentru ca multi nu il inteleg.La un server "stunt" trebuie sa faci tu totul de la zero si nu e ca la "roleplay", descarci modul de joc nemodificat (cel oficial), bagi 2-3 masini in el, si gata, ti-ai facut server.Apropo, [RMS]Yakuza, uite o lista cu ce ar trebui sa contina:House systemApartment systemTrailer systemCellphone systemGang system (foarte cunoscut sub numele de "/createclan")Race systemDrag systemAFK/BRB systemAnimations systemAdministration systemV.I.P systemTune systemCoins systemCookies systemMinigamesBank systemetc.Asta este o lista cu chestile de baza.Daca imi mai amintesc, o sa editez postul.eu miam zis parerea, sunt scarbit de stunt rimmon curv.
[RMS]Yakuza Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Nu te apuca de stunt ^^E cel mai simplu de scriptatNu are logicaE prostesc Apuca-te de roleplayCe-l mai simplu pentru noi da stiu ..Cei buti nici un mic dialog "salut" nu stiu sa fac.. Deci Stunt voi face Role-Play nu imi place si nici nu mi-a placut Si nu are ce sa prosteasca" .... Sunt multi care joaca si Stunt .M-ai facut sa rad cu ce ai scris mai sus .Nu are logica pentru ca multi nu il inteleg.La un server "stunt" trebuie sa faci tu totul de la zero si nu e ca la "roleplay", descarci modul de joc nemodificat (cel oficial), bagi 2-3 masini in el, si gata, ti-ai facut server.Apropo, [RMS]Yakuza, uite o lista cu ce ar trebui sa contina:House systemApartment systemTrailer systemCellphone systemGang system (foarte cunoscut sub numele de "/createclan")Race systemDrag systemAFK/BRB systemAnimations systemAdministration systemV.I.P systemTune systemCoins systemCookies systemMinigamesBank systemetc.Asta este o lista cu chestile de baza.Daca imi mai amintesc, o sa editez postul.Multumesc voi face toate acestea cu timpul ..Altele mai sunt ? =D Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
D@rksone Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Aparte de ce a zis DarkyTheAngel un server STUNT ar mai trebui sa contina urmatoarele lucruri:* Noile textdraw-uri Skins & Cars 0.3x* Cat mai multe /teles atragatoare, frumoase.* Zone DM* Mape foarte atragatoare* Zone Parkour* Sistem Countdown* Nitro Infinit* Reparare Automatica la 30 secunde (?)* Hold Sistem* Sistem ClanSi ma mai gandesc, revin cu edit. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
Rock Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Un gamemode DOAR de drift care sa concureze cu Drift World al meu.Am nevoie de concurenta ca sa il inbunatatesc pentru ca asa imi e lene sa lucrez la el. Just Rock
Massari Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Un gamemode DOAR de drift care sa concureze cu Drift World al meu.Am nevoie de concurenta ca sa il inbunatatesc pentru ca asa imi e lene sa lucrez la el.Fac eu asta ! .Imi place driftul rimmon curv.
[RMS]Yakuza Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Aparte de ce a zis DarkyTheAngel un server STUNT ar mai trebui sa contina urmatoarele lucruri:* Noile textdraw-uri Skins & Cars 0.3x* Cat mai multe /teles atragatoare, frumoase.* Zone DM* Mape foarte atragatoare* Zone Parkour* Sistem Countdown* Nitro Infinit* Reparare Automatica la 30 secunde (?)* Hold Sistem* Sistem ClanSi ma mai gandesc, revin cu edit.Sistem Clan = Voi adauga un gang zone .. .Multumesc si tie pentru ideiUn gamemode DOAR de drift care sa concureze cu Drift World al meu.Am nevoie de concurenta ca sa il inbunatatesc pentru ca asa imi e lene sa lucrez la el.Un gamemode de drift voi face indata ce il termin asta de stunt ..Fac eu asta ! .Imi place driftulSi mie imi place numa sa driftez dar mai am de invatat la drifting sa ajung susDe GM incearca si te ocupa .. =DDMultumesc tuturor. Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Massari Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [tt]Driftul este foarte simplu ^^Folosesti NumPad .Nu misti din MouseSi adaugi noss .Kcin. atat[/tt] rimmon curv.
[Funky]Anakin Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Un gamemode DOAR de drift care sa concureze cu Drift World al meu.Am nevoie de concurenta ca sa il inbunatatesc pentru ca asa imi e lene sa lucrez la el.Eu incerc sa fac un proiect de DRIFT ! Si cred ca il voi posta Rock :D
Recommended Posts