Massari Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Salut Cu acest Script , poti salva pozitia " /s /l "Dar eu am facut cu Dialog . xD .Cand scri /s iti apare dialogulDaca dai Save Position , salvezi positiaSi te intorci la ea tot cu /s si dai pe Load PositionScreen : Download : [download]PasteBin[/download][download]SolidFiles[/download] rimmon curv.
D@rksone Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 De ce scrie "TheDuce" pe imagine? Daca este al tau, faci filterscript-uri pentru orice, nuprea e frumos sa faci asta . Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
Massari Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 De ce scrie "TheDuce" pe imagine? Daca este al tau, faci filterscript-uri pentru orice, nuprea e frumos sa faci asta .As face fs-uri complete . Dar nu am ideei ..Si da e facut de minee greu sa bagi un new PosX[ MAX_PLAYERS ] , etc ? rimmon curv.
D@rksone Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 As face fs-uri complete . Dar nu am ideei ..Si da e facut de minee greu sa bagi un new PosX[ MAX_PLAYERS ] , etc ?Tot nu mi-ai raspuns la prima intrebare:De ce scrie "TheDuce" pe imagine? Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
DeNyzZ.u Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Tot nu mi-ai raspuns la prima intrebare:De ce scrie "TheDuce" pe imagine?Asa il cheama in joc > scrie si in stanga SiMpLe.
Diabolik Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Bravo 5/5. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Massari Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Tot nu mi-ai raspuns la prima intrebare:De ce scrie "TheDuce" pe imagine?TheDucc ma cheama in joc .Channelul pe Youtube , TheDucc. Crezi ca daca las fi furat as fi lasat ce scrie pe dialog ? ) rimmon curv.
Gireada Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nu stiu daca poti fura asa ceva. Adica e simplu si folositor. Rezolva link-ul de la PasteBin
Massari Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [tt]gata am rezolvat cu pastebin xD[/tt] rimmon curv.
Staff Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Tot nu mi-ai raspuns la prima intrebare:De ce scrie "TheDuce" pe imagine?)..e modificata cu un program de motificat pozele..nu "TEXTDRAW" pentru dialog.. [glow=blue,2,300]SAMP.[glow=yellow,2,300]RSP-GAME[glow=red,2,300].NET[/glow][/glow][/glow]
[RMS]Yakuza Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Imi place ca e facut cu dialogBravo 5/5 Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
DarkyTheAngel Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 )..e modificata cu un program de motificat pozele..nu "TEXTDRAW" pentru dialog.."Textdraw" pentru dialog?! Poate vrei sa zici "GUI" pentru clientul de joc.
D@rksone Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 TheDucc ma cheama in joc .Channelul pe Youtube , TheDucc. Crezi ca daca las fi furat as fi lasat ce scrie pe dialog ? )A ok, scuza-ma, credeam ca nu e al tau . Oricum, era prostesc sa furi ceva asa simplu Felicitari, folositor 5/5. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
Recommended Posts