AleX124 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Salutare, am luat de pe net serverul lui PPC de trucking si am niste intrebari : cum pot crea case ? sau sa le i-au de undeva sa fie create deja .... si cum pot modifica comenzile pt ca nu gasesc comenzile in gamemode
Gireada Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Te duci asa in x:\Server\Include\PPC_PlayerCommands.inc si gasesti acolo toate comenzileComanda este createhouse.
AleX124 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Thanks, cum pot modifica masinile de la jobs ? ( mafia , cele pe care le gasesti in baza )
Gireada Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Vezi in PPC_GameModeInit.inc gasesti vehiculele la GameModeInit_Mafia()
Gireada Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 pe Truck casa crezii case este comanda [pawn]/createhouse[/pawn]si casa o stergi[pawn]/deletehouse[/pawn]I-a fost explicata problema citeste Regulamentul
Question
AleX124
Salutare, am luat de pe net serverul lui PPC de trucking si am niste intrebari : cum pot crea case ? sau sa le i-au de undeva sa fie create deja .... si cum pot modifica comenzile pt ca nu gasesc comenzile in gamemode
6 answers to this question
Recommended Posts