oLfacTiv Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Buna ziua,scuze ca mai fac inca un post banal pe google casesc multe lucruri dar vreau sami recomandati voi unul..mia recomandat RoW unul dar nu merge da o erroare aiurea..Vreau sami recomandati un house generator daca se poate.
DarkyTheAngel Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Stai ca n-am inteles.Cum adica un "house generator"? Adica un script care iti creaza case? Din cate stiu eu, casele sunt/erau create de administratori cu comanda de creare (din sistem).
oLfacTiv Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=82074de exemplu iti da gata codul..dar mie numi merge acesta.
xxSPEEDYxx Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sunt o gramada de sisteme de case pe sa-mp.com, doar trebuie sa cauti, si pe MySQL/Dini/Y_INI, ai la alegere ce sistem vrei ... Fara reclama in semnatura!
Rappy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Eu iti recomand un sistem de case dinamic pe mysql,asa am si eu si merge perfect,le poti modifica din joc totul.
Question
oLfacTiv
Buna ziua,scuze ca mai fac inca un post banal pe google casesc multe lucruri dar vreau sami recomandati voi unul..mia recomandat RoW unul dar nu merge da o erroare aiurea..
Vreau sami recomandati un house generator daca se poate.
7 answers to this question
Recommended Posts