Shoby. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 As vrea ca atunci cand scriu o comanda gresita sa nu mai apara eroarea de la numele topicului. E deja stresanta.Poate sa ma ajute cineva? Multam
Shoby. Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Deci, cand tastez o comanda gresita (ex /asfmwiowem) sa nu imi mai apara in chat "SERVER: Unknown command"
EmiNEm Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 poti sa inlocuiesti SERVER: UNKNOWN COMMAND cu ce vrei tu, de exemplu ACEASTA COMANDA NU EXISTA, FOLOSESTE /HELPsau stergi liniile cu SendClientMessage sau cum ai care contin SERVER:UNKNOWN COMMAND!
D@rksone Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Iti voi recomanda acest tutorial!Intreb si eu asa, voi cititi inainte sa postati?, mi se pare ca nu, uitati-va ce a specificat omu, "SA NU AI MAI APARA".De exemplu daca tu in script ai asa:{ SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "SERVER: Comanda gresita."); } return 1; }Stergi de la inceput pana la sfarsit totul si compilezi si nu o sa-ti mai apara absolut nimic. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
Question
Shoby.
As vrea ca atunci cand scriu o comanda gresita sa nu mai apara eroarea de la numele topicului. E deja stresanta.
Poate sa ma ajute cineva? Multam
5 answers to this question
Recommended Posts