Jump to content
  • 0

BUG MARE la DMV ( Driving Shool )

Question

Posted

Este un BUG foarte urat, nu mi sa mai intamplat doar la mine ci si la jucatorul " dany " si la alti etc, am sa incerc sa va descriu BUG-U, de exemplu vrei sa mergi sati iei si tu Carnetu de Sofer , ajungi acolo , stai langa usa, si scri /enter , ei..acum partea urata...dupa ce ai scrie /enter , apari in casuta aia mica, si este acolo 2 locuri , cu /buylicense si celalalt de sofer, ei bine cand mergi la ala de sofer sa dai testu nu apare absolut nimic, scri ce e de scris in consola parca era /buytest sau nu mai stiu in fine scri in consola ceti cere acolo pentru a activa " Cursul de Scoala " si ete na ca nu se intampla nimic alti incerca de 6-7 ori eu efectiv de 10-15 ori, la un moment dat tot nu cedezi, acum vine partea si mai urata, na ca vrei sa iesi de acolo, NU MAI POTI , cand te apropi de usa sa scri /exit na ca nu merge , ok sa facem si un /report . da na ca helperi spun " stai mai departe de usa sau incearca din ori ce pozitie " eta na ca eu si alti am incercat din ori ce pozitie si distanta si nimic , tebuie sa dati RELOG , stai calm ala care ai facut serveru ca cate o data aceasta scoala merge, dar de multe ori apare BUGU, din nefericire la mine a 5 oara a mers si am luat carnetu , ce pot sa mai zic , !! REZOLVATI BUGU !!  , pentru mine acest bug a inceput sa nu mai fie o prob. dar ganditiva bine la playeri noi care vin pe acest srv. si o sa vor sa faca acest " TEST AUTO " si o sa dea nas in nas cu BUGU , Rezolvatil ;) . Cu respect Blue , numele meu in joc este....Blue  :)

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Ce sa iti spun bine ai venit aici.

Citeste astea:

1.

2.

3.

Si poteaza aici

Presupun ca esti nou in scripting.

Trebuie sa schimbi cateva coordonate la intrare.

Iar la cea cu cursul treubuie sa schimbi niste variabile.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Ce sa iti spun bine ai venit aici.

Citeste astea:

1.

2.

3.

Si poteaza aici

Presupun ca esti nou in scripting.

Trebuie sa schimbi cateva coordonate la intrare.

Iar la cea cu cursul treubuie sa schimbi niste variabile.

El se refera la un server dar nu stiu la ce server.Am dedus asta fiindca a mentionat "jucatorul dany".Acest lucru nu are nici o treaba cu scriptingul si consider ca nu este o problema in domeniul de scripting (GF/RP).

Locked pentru a se evita spam-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.