- 0
BUG MARE la DMV ( Driving Shool )
-
Similar Content
-
- 7 replies
- 638 views
-
- 10 answers
- 3.224 views
-
- 3 answers
- 896 views
-
- 16 answers
- 2.623 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.

Question
Guest Blue
Este un BUG foarte urat, nu mi sa mai intamplat doar la mine ci si la jucatorul " dany " si la alti etc, am sa incerc sa va descriu BUG-U, de exemplu vrei sa mergi sati iei si tu Carnetu de Sofer , ajungi acolo , stai langa usa, si scri /enter , ei..acum partea urata...dupa ce ai scrie /enter , apari in casuta aia mica, si este acolo 2 locuri , cu /buylicense si celalalt de sofer, ei bine cand mergi la ala de sofer sa dai testu nu apare absolut nimic, scri ce e de scris in consola parca era /buytest sau nu mai stiu in fine scri in consola ceti cere acolo pentru a activa " Cursul de Scoala " si ete na ca nu se intampla nimic alti incerca de 6-7 ori eu efectiv de 10-15 ori, la un moment dat tot nu cedezi, acum vine partea si mai urata, na ca vrei sa iesi de acolo, NU MAI POTI , cand te apropi de usa sa scri /exit na ca nu merge , ok sa facem si un /report . da na ca helperi spun " stai mai departe de usa sau incearca din ori ce pozitie " eta na ca eu si alti am incercat din ori ce pozitie si distanta si nimic , tebuie sa dati RELOG , stai calm ala care ai facut serveru ca cate o data aceasta scoala merge, dar de multe ori apare BUGU, din nefericire la mine a 5 oara a mers si am luat carnetu , ce pot sa mai zic , !! REZOLVATI BUGU !! , pentru mine acest bug a inceput sa nu mai fie o prob. dar ganditiva bine la playeri noi care vin pe acest srv. si o sa vor sa faca acest " TEST AUTO " si o sa dea nas in nas cu BUGU , Rezolvatil
. Cu respect Blue , numele meu in joc este....Blue :)
2 answers to this question
Recommended Posts