- 0
Problema buyvip
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
nhunor58
Deci cu ajutorul unui tutorial de la gta-mp am incercat sa pun un /buyvip in scriptul LuxAdmin l-am adaugat unde sunt si celalalte comenzi si arata cam asa:[pawn] dcmd_buyvip(playerid,params[]) //Adaugati oriunde in GameMode
{
#pragma unused params
ShowPlayerDialog(playerid,bvip,DIALOG_STYLE_LIST,"BuyVip","{FFFFFF}Level 1 {FFAF00} --> {FF0000} 20 Ore\n{FFFFFF}Level 2 {FFAF00} --> {FF0000} 40 Ore\n{FFFFFF}Level 3 {FFAF00} --> {FF0000}60 Ore","Select","Cancel);
return 1;
}
public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
if (dialogid == bvip)
{
if(response)
{
if(listitem == 0)
{
if AccInfo[playerid][hours] >= 5) //Orele care trebuie sa le aiba playerul
{
AccInfo[playerid][pVip] = 1; //Levelul la VIP
AccInfo[playerid][hours] -= 5;
}
else
{
SendClienMessage(playerid,green,"Nu ai destule ore pentru a cumpara VIP !"); //Mesajul daca nu are ore destule
}
}
if(listitem == 1)
{
if AccInfo[playerid][hours] >= 10) //Orele pentru a cumpara VIP
{
AccInfo[playerid][pVip] = 2; //Levelul de VIP
AccInfo[playerid][hours] -= 10;
}
else
{
SendClienMessage(playerid,green,"Nu ai destule ore pentru a cumpara VIP !"); //Mesajul daca nu are ore suficiente
}
}
if (listitem == 2)
{
if AccInfo[playerid][hours] >= 15) //Orele care trebuiesc pentru a cumpara VIP
{
AccInfo[playerid][pVip] = 3; //Levelul VIP
AccInfo[playerid][hours] = 15;
}
else
{
SendClienMessage(playerid,green,"Nu ai destule ore pentru a cumpara VIP !"); //Mesajul daca nu are destule ore
}
}
}
return 1;
}[/pawn]
Si la compilare primesc erori:
Deci stiu ca problema e la AccInfo acela,trebuie schimbat cum este la luxadmin pentru vip,dar nu stiu cum...Va rog ajutor!
PS:Sub OnPlayerCommandText mai am:[pawn]{
dcmd(buyvip,6,cmdtext);
return 1;
}[/pawn]
8 answers to this question
Recommended Posts