Jump to content

Zvon: Naruto loveste catre PC. ( A: Only for Naruto fans. )


adelin97

Recommended Posts

Salut, asa este. Un nou zvon interesant, unul chiar foarte interesant. Un nou titlu a aparut în registrul celor de la STEAM. Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 a aparut astazi la cei de la STEAM, si ar putea însemna ca jocul lansat pentru PS3 si XBOX 360, poate aparea si pe platforma PC, se presupune, cândva în acest an. Uitati si o poza : naruto-steam-600x507.jpg

Multe alte jocuri au aparut în registru' deasemenea. Halo 3 sau King of Fighters XIII s-au aratat, dar n-am vazut un port catre PC. Acum poate fi diferit, Namco a portat câteva din ultimele lor jocuri ( Dark Souls sau Ace Combat: Assault Horizon, de exemplu' ) si asta ar putea însemna o schimbare în politica sa cu privire la piata PC-urilor.

Stiu doar un simplu lucru: Vreau ( trebuie ) sa vad acest joc rulând pe un PC cu mii de îmbunatatiri.

Imediat dupa acest anunt, SteamDB a modificat numele din "Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Early Access Comp"în" ValveTestApp234670 Early Acces Comp". O fi cumva vreo surpriza si i-au dat de gol pe developerii jocului? Haideti sa vedem.

Hiroshi Matsuyama de la CyberConnect 2 va veni luna aceasta în Statele Unite. Va avea ca plan sa ne vorbeasca despre istoria "Ultimate Ninja", dar va avea deasemenea un anunt special pentru fani în legatura cu viitorul jocului. E vreo coincidenta? Pâna acum franciza "Ultimate Ninja", nu a avut jocuri "Naruto" pe PC. Ar fi surpinzator daca Hiroshi ar anunta acest lucru, asta însemnând ca zvonul a fost adevarat.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 a fost lansat pentru console în data de 5 Martie 2013 cu cea mai lunga lista de caractere. Wondercon 2013 va începe în data de 29 Martie 2013, deci speram, în cazul în care zvonurile se dovedesc adevarate, vom auzi de o lansare si pe PC în urmatoarea luna sau peste doua luni.

Un link catre SteamDB cu NUNS3 : steamdb.info/sub/26350/

Am postat acest topic care pentru unii e un "rahat" ( care nu e. ). Nu esti fan naruto nu veni in aceasta discutie ca nu vreau sa o dau in off, apoi locked topic, understand?. Stiu ca mai miscati pe aici niste fani naruto de asta am si postat ( DarkyTheAngel, ASRock, exemplu ). Sper ca am scris bine mai sus. Am luat din mai multe surse, acum netu-l fiind plin de citate cu acest zvon. See ya.

Link to comment
Share on other sites

Cred ca sunt primul care comenteaza in acest topic, deci sa incep cu inceputul.In primul rand, si eu sunt un fan Naruto, am fost si voi fi si cred ca ar fi ceva nou si super daca jocul s-ar lansa pentru PC.Dar totusi, mai mult ca sigur ca jocul se va lansa si pentru platforma PC.

P.S: Se scrie DarkyTheAngel. :D

Link to comment
Share on other sites

  • WopsS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.