panik089 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Imi da eroare la compilare..si nustiu dc..uitati eroareD:\Servere\TESTE DKR\gamemodes\DKR.pwn(7) : fatal error 100: cannot read from file: "cps" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. Nu stiu codul cu eroare nu am adaugat nici nou doar cand dau nu merge...Daca descopeiri voi unde este eroare ...sa vad dau apoi codul nu am bagat nimic nou am incercat sa schimb sit-ul din server atat
Gireada Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Macar ai cautat eroarea pe google? Iti lipseste includerul cps. Cautal si descarca in include, la pawno-ul pe care il folosesti.
panik089 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 imi poti da un link de descarcare? si sa imi spui pas cu pas ce trebuie facut..
DarkyTheAngel Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Nu ai fisierul cps.inc in pawno/include si nu, nu poate sa iti dea un link de download.In aceasta categorie nu se cer scripturi/includeri etc.Locked.
Question
panik089
Imi da eroare la compilare..si nustiu dc..
uitati eroare
Nu stiu codul cu eroare nu am adaugat nici nou doar cand dau nu merge...Daca descopeiri voi unde este eroare ...sa vad dau apoi codul nu am bagat nimic nou am incercat sa schimb sit-ul din server atat
3 answers to this question
Recommended Posts