Closed Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Azi am luat un mod de Roleplay de pe net am modificat tot si cand sa dau compilare imi apare eroarea asta. Poate ma puteti ajuta.C:\Users\Cata\Desktop\hilol.pwn(11) : fatal error 100: cannot read from file: "sscanf" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error.
Gireada Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Iti trebuie includerul sscanf cautal pe google.
Closed Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Am cautat, l-am gasit si aceeasi eroare imi da. Poate ma poti ajuta tu cu downloadul.
eXorcism Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Greu e ba frate sa intri pe forum.sa-mp.com sa te duci unde vrei sau sa dai searchNa mura in gura http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=120356 I'm back bitches.
DarkyTheAngel Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Daca dupa ce ai bagat sscanf.inc in pawno/include, iti da aceiasi eroare, fa-ti update la toate includerile (a_samp, a_players etc.).
[Funky]Anakin Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Pawno/Includes/Sscanf Daca nu esti in stare sa copiezi niste fisiere in serverul tau Impusca-te sau lasa-te de SA:MP !Daca iti face tot asa fa update la toate includes
Question
Closed
Azi am luat un mod de Roleplay de pe net am modificat tot si cand sa dau compilare imi apare eroarea asta. Poate ma puteti ajuta.
6 answers to this question
Recommended Posts