Jump to content

Abramovic

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

    Never

Abramovic's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Util pentru incepatori cand uita o acolada dar si pentru experti . Bravo 10/10!
  2. Abramovic

    Anti C-Bug

    Mai este util pentru sa-mp 0.3z? Inca mai exista problema asta ?
  3. Incearca sa folosesti acest plugin pentru criptarea parolelor. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=65290 [pawn]native WP_Hash(buffer[], len, const str[]);[/pawn]
  4. S-ar putea sa fie o problema din gamemode, ai editat ceva inainte sa il pui pe host ?
  5. Da, acesta este scriptul pentru NPC . [pawn] #define RECORDING "bus" //This is the filename of your recording without the extension. #define RECORDING_TYPE 1 //1 for in vehicle and 2 for on foot. #include <a_npc> main(){} public OnRecordingPlaybackEnd() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING); #if RECORDING_TYPE == 1 public OnNPCEnterVehicle(vehicleid, seatid) StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING); public OnNPCExitVehicle() StopRecordingPlayback(); #else public OnNPCSpawn() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING); #endif[/pawn] Iar in gamemode - conectarea lor .
  6. Nick: Abramovic Problema: Salutare am o problema legata de NPC-uri si nu stiu cum sa o rezolv. Inainte sa apara sa-mp 0.3z cand un jucator se punea in fata autobuzului il ocolea sau nu pornea din loc sau daca o masina statea in fata autobuzului il ocolea.. ori daca insistai isi dadea un fel de teleport si isi continua drumu(.rec). Asta a fost inainte de 0.3z acuma de ce nu mai merge? Ce trebuie sa fac ? Erori / warnings: nu exista Lini/script: nu exista Ai incercat sa rezolvi singur ?: Da, am cautat functii ceva de la NPC insa nimic...
  7. Salutare am o problema legata de NPC-uri si nu stiu cum sa o rezolv. Inainte sa apara sa-mp 0.3z cand un jucator se punea in fata autobuzului il ocolea sau nu pornea din loc sau daca o masina statea in fata autobuzului il ocolea.. ori daca insistai isi dadea un fel de teleport si isi continua drumu(.rec). Asta a fost inainte de 0.3z acuma de ce nu mai merge? Ce trebuie sa fac ?
  8. Pai daca ii dau ban pe un ip dinamic(locatie sa zicem Constanta) EX: 22.333.44.444 Si daca un jucator intra(din constanta) si are 22.333.xx.xxx nu il baneaza si pe el ? Aici nu inteleg eu .. cel cu ip dinamic scapa ? E inutil ban pe ip pentru cei cu ip dinamic?(daia folosesc functia) Cel cu ip fix stiu ca ia ban corect, dar cel cu ip dinamic? 10x Thanks celui care imi explica!
  9. BanExtra(targetid,text,sendername); Ce contine functia asta ? Are legatura cu ban pe ip ?
  10. Am o problema.. cand dau ban pe ip baneaza clasa.. si apoi nu mai intra toti cei cu acea clasa. Am acest script. [pawn]stock RangeBan(playerid) { new string[128]; if(!IsPlayerConnected(playerid)) return 0; new total[32],ip[32]; GetPlayerIp(playerid, ip, sizeof(ip)); new cnt; for(new i=0;i<strlen(ip);i++) { if(ip == '.') cnt++; if(cnt == 2) { i++; strdel(ip, i, strlen(ip)); format(total,sizeof(total),"%s*.*",ip); } } format(string, sizeof(string),"banip %s",total); SendRconCommand(string); SendRconCommand("reloadbans"); return 1; }[/pawn] Cum fac sa baneze corect si sa intre si restu de jucatori ? Un exemplu de script ar fi bun.. banuiesc ca nu e greu. Multumesc celor care raspund si incearca sa ma ajute! x10 Thanks!
  11. Am rezolvat problema.. Thanks!
  12. Am vrut sa creez la sys de droguri o imagine intunecata(timp de 1 min) pentru dependenta. Insa.. apare doar 3 secunde .. eu vreau sa tina textdraw pana se termina timmer-ul. Player_drugs = TextDrawCreate(0.0, 0.0, "|"); TextDrawUseBox(Player_drugs, 1); TextDrawBoxColor(Player_drugs, 0x000000BB); TextDrawTextSize(Player_drugs, 660.000000, 22.000000); TextDrawAlignment(Player_drugs, 0); TextDrawBackgroundColor(Player_drugs, 0x000000FF); TextDrawFont(Player_drugs, 3); TextDrawLetterSize(Player_drugs, 1.000000, 52.200000); TextDrawColor(Player_drugs, 0x000000FF); TextDrawSetOutline(Player_drugs, 1); TextDrawSetProportional(Player_drugs, 1); TextDrawSetShadow(Player_drugs, 1); in timmer am cele doua linii cand are efectul drogului :TextDrawShowForPlayer(i, Player_drugs); si cand nu mai are efectul: TextDrawHideForPlayer(i, Player_drugs); De ce dispare imaginea intunecata dupa 2-3 secunde ?
  13. Bine ca te doare in ... . Eu de 3 saptamani tot intreb .. tu in loc sa ma bati la cap cu regulamentu ala , mai bine zimi sursele problemei.
  14. Prietene nu observi ca bate vantu ? Pana acum am avut 2 probleme , cam la fel.. bate vantu rau ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.