Jump to content

shawNzorel

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

    Never

shawNzorel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Este deschis, categoric. @Nu merge a doua varianta, tot ce face este sa scoata kick-ul, insa, nu se inregistreaza/ nu intra pe cont.
  2. Salut, am luat gamemod-ul de la Linkmania, dupa care am descarcat XAMPP, am intrat in phpmyadmin, am creat o noua database, dupa care am uploadat lands.sql, totul bine pana aici, am setat si in scriptfiles informatiile, serverul a pornit, insa, cand intru pe server sa ma inregistrez urmatoarea eroare imi este afisata: S-a produs o eroare in timpul crearii contului. Veti fi deconectat de la server. Dupa ce am primit eroarea m-am gandit sa cotrobai putin prin .pwn si sa o caut, asa ca am sa va postez codul cu toate liniile de la register. http://pastebin.com/CHS3BnMm Multumesc, sper sa isi dea cineva seama de problema, daca mai aveti nevoie de ceva doar lasati-mi un reply.
  3. Salut, am o eroare la compile ma poate ajuta cineva? Linia este aceasta: [pawn]format(str,2150,"%s"color_red"Details"wh": \tFamily:[%s] Disease:[%s] Organisation:[%s] FishesCaught:[%d] BiggestFish:[%d] Job:[%s] MarriedTo:[%s]\n",str,f2text,dtext,ftext,fishes,bigfish,jtext,married);[/pawn]
  4. *facepalm* daca i-am dat compile din .pwn sa fac .amx-ul cum naiba sa nu aiba .pwn doar .amx .. ma rog astept o solutie va rog edit: asta este pwn-ul http://www.girlshare.ro/3331246.6 rog pe cineva sa verifice daca la el merge pe un alt server ... va multumesc si optional sa-mi dea si mie ..
  5. Salut, de curand am gasit GM-ul de la Cruciatii (chiar aici pe forum) bun, dupa ce m-am batut putin cu niste erori, le-am rezolvat, dar cand incerc sa deschid serverul face tot lafel numai ca nu apar erorile adica.. Mi-se deschide chenarul ala iar dupa 2 secunde se inchide imediat .. nici 2 sec dispare pe loc.. in sever log m-am uitat dar nimic nu mi-se pare suspect, adica porneste foarte bine... uitativa mai exact.. :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.