Jump to content

SpeedZor26

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

676 profile views

SpeedZor26's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gata! Am rezolvat singur Multumesc mult de ajutor oricum!
  2. Stiu, stiu. Ambele au aceeasi versiune(0.3.7). Sper sa ma poata ajuta cineva. V-as fi foarte recunoscator.
  3. Nu, nu am nici macar o eroare, totul decurge perfect, dar cand sa intru pe server imi scrie retrying connection....
  4. Nu, nu. Serverul nu e mysql...
  5. Salut baieti! Dupa ce mi-am reinstalat windows-ul am intampinat o problema destul de grava. De fiecare data cand vreau sa intru pe un server deschis de la mine din PC nu pot. Imi puteti spune va rog de ce? Tin sa precizez faptul ca sa-mp serverul si executabilul Sa-Mp sunt de aceeasi versiune(0.3.7) Sper sa fie cineva aici care are raspuns pentru intrebarea mea.
  6. Salut baieti! Am gasit si eu un GM pe net `Saints Network`, dar problema este ca atunci cand vreau sa ma loghez pe server imi cere parola de inregistrare, iar confirmarea parolei, iar aceasta actiune se intampla la infinit. Nu v-ati putea voi va rog sa va uitati prin game-mode ? Sper sa ma poata ajuta cineva. V-as fi foarte recunoscator. Link de descarcare al Game-Mode-ului: http://www.girlshare.ro/34710755.2
  7. Multumesc mult WiDuAlK, dar ai putea sa ma inveti sa fac o factiune non-mysql?
  8. Salut baieti. MI-am downloadat un GM de baza iar acum trebe sa pun factiuni pe el. Tot am cautat pe net tot felul de tutoriale despre cum as putea face o factiune, dar toate au fost un fel de `copy` la alta factiune deja existenta pe server. Acum vin cu o intrebare: M-ati putea ajuta va rog sa creez o factiune de la 0? V-as fi foarte recunoscator.
  9. Salut baieti! M-am apucat cam acum o luna sa scriptez... pana acum am invatat sa editez destul de multe chestii. Ce GM mi-ati recomanda, ca am inceput sa lucrez pe GodFather by Astro&Fear, dar am realizat ca e destul de buguit si nu prea ma descurc inca. As vrea sa imi deschid server daca se poate, dar caut un gm bine lucrat (cat de cat). Imi puteti da un pnt bun va rog?
  10. Salut baieti. Mi-am descarcat un FS si am nevoie de includerul Dfile, iar cum forum.sa-mp.com nu merge, nu stiu de unde pot face rost de el. Ma puteti ajuta va rog?
  11. Salut baieti! Mi-am downloadat si eu un GM GodFather, dar acesta avea sistem de register/login pe comenzi(/register, /login). Apoi mi-am descarcat un sistem de login pe dialog, dar aici am intampinat o problema: cand l-am atasat la GM, am sters sistemul vechi(Cred ca aici e problema), i-am dat compile, dar cand am intrat pe server, imi arata ca trebuie sa bag parola, dar apoi se blocheaza... Ce trebuie sa fac? Sper sa ma poata ajuta cineva. Multumesc de timpul acordat.
  12. Mersi mult! Chiar m-ai ajutat. Se poate da T/C.
  13. Salut baieti! Probabil nu trebuia sa postez asta aici, dar sunt nou pe grup si nu le prea am cu topicurile. Am intalnit si eu o problema destul de majora la pawno. Atunci cand vreau sa intru intr-un Gamemode imi arata eroarea asta: Ce trebuie sa fac? Ajutati-ma va rog. Am incercat tot ce am stiut, dar nu a mers.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.