Jump to content

Akord

Membru
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Akord

  1. Akord

    Problema NPC

    pui asta if(IsPlayerNPC(playerid)) return 1; la onplayerconnect , onplayerspawn etc ... sa ii dea acces npc-ului sa intre si la othertimer si setplayerunjail sa pui if(IsPlayerConnected(i) && !IsPlayerNPC(i)) in loc de : if(IsPlayerConnected(i)) ca sa nu actioneze timerele pe el(NPC)
  2. Akord

    Problema NPC

    daca ai gf trebuie sa ii dai permisiuni.
  3. Akord

    Problema

    Revens RP are alt fel functiile definite. in loc de SafeRemovePlayerFromVehicle pui RemovePlayerFromVehicle in loc de SafeSetPlayerInterior pui SetPlayerInterior. la TelesLog stergi astea: new y, m, d; new h,mi,s; getdate(y,m,d); gettime(h,mi,s); format(string,sizeof(string), "(%d/%d/%d)[%d:%d:%d] %s Has Teleported Himself to Car Id: [%d]",d,m,y,h,mi,s,sendername,testcar); TelesLog(string); ABroadCast este pentru a trimite mesaj la admini deci sterge asta : format(string, sizeof(string), "[ADMIN]: %s Has Teleported Himself To Car: [%d].", sendername, testcar); ABroadCast(COLOR_LIGHTRED,string, 5); si asta OnPlayerExitFood sterge
  4. Akord

    DamageScreen

    da ma nu este nevoie sa il incerc asta pot face si eu sa fie rosu cu cat dmg e mai mare faci 3-4 textdrawuri cum am spus eu si gata ...
  5. Akord

    DamageScreen

    mama pentru asa ceva a scris acolo o gramada de linii ... + inc cel mai simplu faceti cu textdraweditor faceai un textdrqawusebox rosu tot si il folositi ... il faceti sa apara la jucator cand ii scade viata si sa dispara folosind un timer cred ca scot toate astea in 15 linii nu cate ai tu acolo.
  6. Akord

    [Map]WWE Ring

    e destul de reusita mapa , bravo .
  7. din discutii scripting mai avem putin si o dam in duscuti de strada !
  8. Si el daca are peste 1000 de masini ce face ? Mai bine face asa: public IsAllCars(carid) { if(carid >= 1) { return 1; } return 0; } Sau ceva si mai simplu la OnPlayerEnterVehicle sa adauge SendClientMessage(bla bla) el a cerut sa primeasca playerul un text nu altele ... daca nu sa exprimat cum trebuie e treaba lui.
  9. pui la un callback if(TutTime[playerid] >= 1) { Textdraw11 = TextDrawCreate(266.000000, 159.000000, "Tutorial"); TextDrawBackgroundColor(Textdraw11, -1); TextDrawFont(Textdraw11, 3); TextDrawLetterSize(Textdraw11, 0.469999, 1.299999); TextDrawColor(Textdraw11, -16776961); TextDrawSetOutline(Textdraw11, 1); TextDrawSetProportional(Textdraw11, 1); }
  10. BAA frate gata lasa-ma ca daca stau asa cu tine fac un spam de ... Tu esti moderator si faci spammmmm mult de tot gata mai inceteaza nu esti bun si gata fiecare cu placerile lui tasta poate fii schimbata si gata !
  11. bai stuntman tu nu te lasi de prostii ? Uita-te baa si dupa postezi nu mai posta aiurea peste tot !!! este facut sa apara la key sprint nu are comanda ! nu mai face spam degeaba ! Inteleg ca vrei sa demostrezi ca esti bun dar nu esti asta e lasa-te de meserie ... sau lasat si altii buni nu ca tine .
  12. Frumos , dar eu unul nu pot sa suport asa ceva mie imi place sa am toate liniile aerisite nu inghesuite una peste alta ... urasc asta .
  13. Marfa E ceva chiar reusit Ps: Nu era ceva asa greu aia cu dialogul mare dar daca nu o stii ... Edit: app corecteaza la credite la pastebin Akord nu Akor
  14. Bine ma stuntman "tu esti cel mai bun respect" " Nu ma pot copara cu tine ! " Tu esti marele stunter/drifter sau cum vrei sa iti mai spun :)
  15. lucian acest fs este unul ajutator nu sa sculti melodiile de placere... are intr-un dialog 63 de sunete de la san andreas si cand dai pe unul iti spune id lui si il auzi si ai optiunea replay sa il mai auzi de cate ori vrei sau poti da exit daca nu vrei sa il mai auzi. In conclozie este pentru a te ajuta la scripting.
  16. fa diferenta dintre oameni civilizati si tarani http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=234702 tarani = http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,9752.0.html si era logic ca nu ai cum sa faci un asemenea fs in 3 mn !!!! si nu eu sunt prost si nici tu ! Edit: Ma scuzati ca am uitat ca aici nu se poate posta nimic fara sa inceapa toti taranii cu deale lor ...
  17. Ma stuntman sti care e faza la tine ? Esti prost , si de gura si de altele . E treaba mea cum scriptez. Cauta tu altul ca al meu si dupa discutam. Tu nu ai facut in viata ta ceva mai bun decat ce am facut eu sau cel putin public. Daca nu ai ce face nu mai posta. Tu crezi ca eu stau zile intregi ca tine sa fac un FS ? Mi-a luat 3 ore jumatate si imi lua si mai putin . Nu e greu sa iei id-urile de pe wiki si sa faci niste dialoguri.
  18. Hm pai ce sa zic dupa voi toate sunt furate ) uitate cum am lucrat eu si cauta tu altul la fel.
  19. Info: Acest filterscript te ajuta sa gasesti sunetele care sunt in joc , cand apesi tasta de sprint (space sau shift, sau care cum o are ...) iti va aparea un dialog cu 63 de sunete iar tu selectezi sunetul dorit si il vei auzi, si ai posibilitatea de a da replay sa il auzi din nou. Poze: http://img163.imageshack.us/i/samp052e.png/ http://img825.imageshack.us/i/samp080r.png/ si ca sa vedeti dialogul cu meniu am facut o poza .gif care trebuie downloadata ca ocupa 15 mb dar puteti vedea exact cum este. poza aici: http://www.filehost.ro/17970/gif_rar/ Linii: 1132 Timp de lucru: 3:30 mi-a luat cam mult ca am gresit niste id-uri bla bla ... Download: http://www.filehost.ro/179747/SOUND_rar/ Acest FS este postat de mine si pe sa-mp.com: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=234702 Nick sa-mp.com = Asasi
  20. Akord

    warning

    nu stiti sa cititi ? spune clar "redefinition" adica reedefineste functiile alea 3 din junkbuster.inc
  21. Akord

    [MAP]Parcare2

    Ba nu ma laud eu(ca tine) ca stiu sa fac, dar eu spun realitatea nu te mai agita atata , ca nu rezolvi nimic.
  22. Akord

    [MAP]Parcare2

    nu tu ai 20 ) si nici macar nu este ingradita parcarea.
  23. Doamne ajuta asa macar scapam acest forum de prosti !
  24. pai nu stiu daca iti va merge dar incearca sa pui la onplayerentervehicle: TogglePlayerControllable(playerid, 1); si la onplayerspawn: TogglePlayerControllable(playerid, 1); si spune-ne daca ti-a mers.
  25. Akord

    [MAP] Parcare

    abea asteptam. Dar sa fie parcare nu loc de party :)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.