Jump to content

UltraJohn

Membru
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

    Never

UltraJohn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Scuzatima ca va stresez dar nu merge link pentru download server plugin!( ce sa fac?
  2. Salut! Am reusit sa iau si eu plugin-ul si tot ce trebuie .... Imi merge asa cum ati mai scrsi mai sus sa pun in loc de 500 , 0 dar am o intrebare acest stream are vreo legatura cu obiectele din GM deoarece nu imi mai incarca toate obiectele ..... Inainte pana sa merga plugin-ul mergea dar acum nu mai apar ... Nu am depasit nici limita de obiecte ..... Ma puteti ajuta, va rog frumos?
  3. Salaut am si eu o intrebare dece nu pot descarca fisierele>? Am incercat de mai multe ori si nu merge .... Incerca sa le pui in alta parte! ms anticipat ;)
  4. Eu am incercat dar nu am reusit adik nush cum sa fac:| sa se creeze..... Va rog ajutor!
  5. Salut scuze k ma bag si eu aici in seama dar cum pot face ca numere de la comadna /regplate sa se saveze?
  6. Salut! Am si eu o problema in legatura cu obiectele dupa serverul meu de samp 0.3a nu se mai incarca toate! Exista vreun Plugin sa pot baga mai multe obiecte>
  7. Deci eu zic asa cum pot face cand scriu comanda /inregistrate 1 Vn 05 ABC sa mi se inregistreze masina dar nu sa imi scire pe numar VN 05 ABC. 1 - reprezinta numarul vehiculului cumparat VN - o pare din numar formata din 2 litere max 05 - o alta parte formata doar din 2 cifre ABC- Unnume dintre trei litere!
  8. Cum pot face aceasta comanda dupa acest model SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "FOLOSIRE: /inregistrare [Nr.Veh] [JJ-NN-CCC]"); jj - judet nn - cod format din 2 cifre ccc - un cuvand din 3 litere!
  9. Gata am rezolvat comanda merge! Multumesc mult!
  10. Imi cer scuze ca am incarcat regulile! O sa incerc acea comanda!
  11. Salut! Multumesc ca ai incercat dar imi apare aceiasi problema. Nu poti rescrie comanda in asa fel incat sa o faci spre exemplu cand un jucator este intrun punct anume si foloseste comanda respectiva sa potat schimba numele la masina personala, adica la cea cumparat de el. Poti face? Multumesc anticipat!
  12. Uite "monster010" asta am bagat eu in GM http://pastebin.com/c89vKKBT si cand compilez imi da "don`t send" si "Send Error".Te rog ajutama cu aceasta comnda.
  13. Programul este foarte super! ;D ;D ;D Dar o mica intrebare cand adaug masinile in joc nu mi le vede cu numele lor adevarate spre exemplu Monster A spune ca este Blade! Ce pot sa fac?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.