Jump to content

Smokine

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Smokine last won the day on August 16 2022

Smokine had the most liked content!

About Smokine

  • Birthday 01/06/1962

Recent Profile Visitors

235 profile views

Smokine's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

3

Reputation

  1. UP, chiar daca au fost certuri si neintelegeri.
  2. Te rog sa aduci si dovezi, daca tu esti Alin cel pe care l-am dat afara, de-mi spunea ca e bug ca nu poti da exit la PIN-ul serverului(pentru ca fara ala te dadea afara de pe server) atunci iti sugerez sa taci, de bani nu s-a pus problema niciodata, numai ca am avut neintelegeri cu multe persoane, si nu din cauza ca sunt toxic, dupa spusele lui Flaviushz. Probabil va da mesaje pe discord cu ' comenteaza si tu la topicul asta ' numai ca sa va aflati in treaba. Multumesc de intelegere, si v-as ruga sa nu mai comentati daca nu ati avut vreo legatura cu mine.
  3. UP! Încă se caută un scripter capabil și serios.
  4. Nu mai comenta dacă nu știi ce vorbesc eu în casă, poți să spui vorba asta oricui, atâta timp cât nu este adevărată, nu o ia nimeni în seamă.
  5. Am vrut sa-l bag, sincer, dar dupa mi-am amintit de ce te-am dat afara, aveam 5 jucatori si 187 ticks, ti-am zis sa-l optimizezi si imi spuneai ca n-ai ce sa-i faci(am facut un mic mapping pt crates si dadeai vina pe acel mapping), te-ai chinuit 3 ani sa cauti bugul acela cu loginul, jucatorii nu asteapta dupa tine ca esti tu Flavius. Eu nu te urasc, ca nu tin ura, dar din partea mea ai avut un minus cand imi spuneai ' ce plm sa-i fac ma, e terminat vampiru ' si la asta ma refer, la sistemul de register/login. Daca nu faceai de capul tau, sa bagi toate cacaturile poate nu ajungeam aici. Atat am avut de spus, salut.
  6. Mă faci să râd, chișăciosule, nu voi folosii niciodată gamemode-ul tău de căcat.
  7. Ai dovedit ca esti imatur de cand mi-ai dat ss cu panelul, si credeai ca ma impresionezi daca il urci pe net. Multe TD-uri dupa gamemode-ul tau au fost copiate ( Reward, Job-Goal, etc ) si majoritatea sistemelor sunt luate de pe net. Nu am nicio dovada ca ai copiat, pentru ca nu am stat sa fac ss la tot ce ai copiat, dar in pozele de mai jos se vede cat de imatur esti. Repet inca o data, NU RECOMAND. MR#8831, si nu o spun doar eu, o spun majoritatea cu care a discutat! Poze: https://imgur.com/a/rE3hiHe
  8. nu recomand, MR#8831 pentru mai multe detalii.
  9. Salut, recent am deschis un nou proiect, mai exact Holed RPG, am pornit cu un baiat neserios. Caut un baiat care e serios si nu lasa proiectul in spate, continua cu el. De preferat ar fii ca "salariul" sa fie lunar. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe discord> MR#8831 .
  10. Nickname: riM Varsta: 17 ani. Ce recrutezi: Salut, recent am deschis un nou proiect, numit Playsafe. Am nevoie de cativa oameni pentru a testa/ pentru a se implica in proiect cat se poate de mult. Cei ce se vor implica vor avea sanse sa ramana in staff, sau sa aiba sanse mai mari in staff. Vreau sa va spun ca este un proiect de durata, va asigur asta, impreuna cu @hanako. Va asteptam pe serverul nostru de discord: Click!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.