Jump to content

C0D3[R]

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Timisoara
  • In-game Name
    C0D3[R]
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

  • Discord
    c0d3[R]#3548

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

C0D3[R]'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Cu ajutorul unui compilator,cum ar fi pawno sau sublime text 3,pentru acest gamemode vei avea nevoie de compilatorul Sublime Text 3 .Iti las un link de pe yt cu un fel de tutorial
  2. Imi pare rau ca m-ai luat in nume de rau, am citat stict parerea mea. nu este vorba de experienta, am cunostinte de incepator in script, dar am vorbit din punctul de vedere scripterilor care au avut aceiasi problema .Insa am a destule cunostinte incat sa stiu sa sterg o linie fara a bugui un alt sistem. Rouletta am sters-o din gamemode si de atunci au inceput problemele. Am incercat sa mut ds si m-am lovit de buguri, nu se cumparau masini, se bloca etc..,am vrut sa refac stage, la fel n buguri, nu este vorba ca nu stiu ce fac, eu inteleg ca nu stiu ce fac, sunt incepator, dar nu am fost singurul care am incercat sa fac asta. Ce am enumerat aici sunt doar catva. Nu am incercat sa atac pe nimeni in mod direct, de cand sunt pe platforma asta imi spun parerea si vad ca lumea se ataca fara sens, toti sunt de acord ca e un gm bun in esenta, atata timp cat nu vrei sa ii fac un edit. el e super asa cum e, dar daca il ia cineva si il hosteaza iar nu e bine, ca deh nu face nimic la el si tot nu e ok. am incercat multe variante, este scris bine, dar ca sa faci un sistem bun care sa nu influenteze allt sistem actual, sau daca vrei sa stergi ceva din el , te lovesti de alte buguri . imi cer iar inca o data scuze daca am creat neintelegere, promit ca acesta a fost ultima parere pe care am dat-o asupra unui gm, pana la urma nu e treaba mea... daca pot sa ajut pe cineva , o voi face, daca nu asta e .
  3. versiunea cu erorile rezolvate, nu e necesar sa inlocuiti gm-ul , cautati linia cu eroarea din gm-ul vostru si inlocuiti cu liniile din fisierul pe care l-am postat eu... nzone.pwn
  4. ia de aici cu toate erorile rezolvate.... nzone.pwn
  5. De la hate o dai cu amenintari, sti... Nu-i fain.
  6. Bine, scripteru' ai si tu 100 de download-uri ca ai pus,, chars,, in titlu. Erai bun daca pastrai creditele lui @HPQ123 si sa spui ca ai schimbat textele, si aia e. Gamemodul acesta e ca o poezie, daca ai luat un vers sa dus dracu, daca incerci sa inlocuiesti sa dus dracu tot, asa ai facut tu, ai inceput sa lucrezi pe el, ai sters sisteme, te-ai lovit normal de buguri ca deh.. ai stricat poezia, ai vazut ca e mult peste tine si cand ai vazut ca nu mai poti, te-ai aparat cu scuze si țepe, e mai simplu sa spui ca nu poti. Scuze ca imi permit sa scot cuvinte care dor.
  7. Defapt scot prosti pe degete(scriu) si legat de ceea ce scriu, am dreptul la libera exprimare, daca aceasta nu este conform asteptarilor tale si nu esti capabil sa iti asumi hate, nu ai decat sa nu imi citesti parerea. Nu-mi place si aia e, ma obligi sa apreciez o nulitate?
  8. Daca la eroarea asta nu sti ce sa faci, nu are sens sa te apuci de el, degeaba iti explica unul si altul ce sa faci, e clar ca nu ai habar. Nu te descuraja, incepe cu ceva simplu altfel ti se va parea greu si vei abandona. Daca inveti de unde sa pornesti si incerci sa ii gasesti logica, e floare la ureche. Iti dau un sfat, eroarea ta tine de includuri. Reia pasii pe care i-ai facut cand ai inlocuit pawno si pune folderul include original chars inapoi in pawno. Cauta tutoriale, experimenteaza, greseste, repara, creeaza.
  9. Nu are nici o eroare, trebuie compilat cu zeex.
  10. Nu dau cu hate, doar ca e aiurea ca peste tot sa vad hpq standard. Sa vezi ca nu mai exista implicare, schimbare, etc. Doar texte modificate si promovari pe net. S-au pus astia sa iti faca,, big update la gm si nici macar habar sa il compileze :)). Era misto daca ai fi bagat vreun sistem de minat bitcoin pe gm, realizezi cat faceai pana acum la cate,, servere,, ai deschi$?
  11. Ai sters cam tot din el, acum e hpq123 sub alta sigla... Sau daca nu ai sters si ala te-a platit pentru ce ai facut pe gm, esti praf rau. Cata publicitate ia facut ala ma gandeam ca cine stie ce bomba e, dar sincer cu cunostintele mele de subincepator in script, am facut mai multe decat ai facut tu. La ce l-ai mai postat pe net? Aaa da ca e Chars.. Publicitate..
  12. C0D3[R]

    RPG ST

    Daca acest GM este scris de tine cihar si 10% te felicit pentru cel mai curat mod de a lucra, practic ar fi imposibil sa ai o problema si sa nu sti unde sa te duci sa o rezolvi, foarte frumos fiecare functie, comanda ,etc se vede unde incepe si unde se termina ,este un model perfect de urmat de cei care vor sa invete sa scrie samp! despre gm nu pot spune prea multe, nu l-am pornit,dar daca o voi face voi reveni cu un mesaj.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.