Jump to content

Gasi244

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gasi244's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Nu e mult 10 E la cum arata GM-ul. Nu are cine stie ce , daca ai putine cunostinte poti face lejer tot ce ai prezentat tu mai sus. Dar, repet, la pretul oferit de tine e pomana. Sper sa gasesti un cumparator. Bafta !
  2. Sunt de acord cu tine Sunt foarte multi oameni care utilizeaza facebook foarte des chiar daca personal nu ma atrage. O sa ma adaptez si o sa-mi creez inclusiv o pagina de facebook cu numele firmei si o sa pun cateva modele. Daca nu te superi, ai idee ce suma ar trebui sa investesc in reclamele google adwords si ce impact pot avea ? Mentionez faptul ca am un buget de doar 1.500 de euro pentru reclame, momentan. Vreau sa ii gestionez cat mai bine posibil doar ca imi lipseste experienta. Multumesc pentru raspuns ! PS: O sa iti dau maine like la postare. Am vrut sa iti dau acum dar se pare ca am exagerat pe ziua de azi...
  3. Hello all ! De curand, am hotarat impreuna cu un prieten si cu tatal meu sa ne deschidem o mica firma. Firma se ocupa cu reconditionarea mobilierului vechi sau confectionarea acestuia la comanda. Ne dorim sa ne extindem si m-am gandit ca poate ar fii util un site web. Imi puteti spune, va rog, daca aveti idee unde mi-as putea promova viitorul site? In mod initial, m-am gandit la tv si radio, dar caut modalitati de promovare si pe internet. PS: Nu sunt un mare fan facebook. Credeti ca ar fii util un grup pe facebook ?(chiar daca am si site ) Apreciez orice sugestie !
  4. Gasi244

    RPG ST

    Este scris de mine in proportie de 50%. Multumesc pentru cuvintele faine ! Si da, este super ok pentru incepatori. Multumesc !
  5. Gasi244

    RPG ST

    Salut lume ! Astazi vreau sa va ofer un GM de RPG inceput dintr-un server de STUNT. Contine DS, joburi dar si misiuni ! Ideea mea a fost sa fac 3 orase diferite cu 3 joburi diferite si 100 de misiuni pentru fiecare oras. + 10 factiuni diferite pentru fiecare oras. Dar am stat si m-am gandit ca nu merita ! In curand apare GTA VI, mai exact peste 3 luni iar daca sa-mp-ul nu e inca mort, cu siguranta o sa fie M-am decis sa fac aplicatii pentru telefon in loc sa ma mai joc de-a "scripterul" Consider ca imi consum timpul intr-un mod mult mai cosntructiv. GM-ul este terminat in proportie de 15% si aveti foarte mult de lucru la el daca vreti sa-l continuati. Dar dupa parerea mea , nu se merita ! Sfat pentru cei foarte pasionati de pawno: E mai ok daca intrati pe wellcode.ro si invatati cate ceva despre programare sau pe orice alt site web si cu siguranta o sa va ajute in viata. Asta e tot ceea ce am putut sa realizez eu din scurta mea cariera de "scripter". Va doresc mult noroc si sper sa va fie de folos ! Cheers ! Poze:
  6. Cu alte cuvinte, daca esti la inceput nu ai sanse sa rezolvi problema de unul singur. Poti cauta pe cineva care sa te ajute dar nu e o metoda eficienta daca nu intelegi ce a facut persoana respectiva. Cel mai ok e sa cauti un system de DS, mai simplu, si sa-l faci dupa bunul tau plac. In cazul unui viitor bug, esti 100% sigur ca poti rezolv problema.
  7. Arata bine dar dupa parerea mea nu este ceva "wow" sau greu de realizat. Imi plac textdrawrile si cred ca te-ai chinuit putin in realizarea lor. +1
  8. Problema rezolvata ! Multumesc tuturor celor care au vrut sa-mi ofere o mana de ajutor !
  9. Salut ! Comanda mea este urmatoarea: CMD:mycars(playerid, params[]) { new bool:found = false; new szDialog[2000] = "ID\tVehicle\tPremium\n"; //---------------------------------------------------------------------- for(new i = 0; i < MAX_VEH; i++) { if(!Vehicles[i][vehStatus]) continue; //-------------------------------------------------------------- if(!strcmp(Vehicles[i][vehOwner], PlayerName(playerid))) { found = true; format(szDialog, sizeof(szDialog), "%s{FFFFFF}#%d\t{FFE600}%s\t{00FF04}Yes\n", szDialog, Vehicles[i][vehID], vNames[Vehicles[i][vehModel] - 400]); } //-------------------------------------------------------------- } //---------------------------------------------------------------------- if(found) { ShowPlayerDialog(playerid, PCar_D+3, DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS, "{FFFFFF}Select a vehicle to manage", szDialog, "Select", "Cancel"); } //---------------------------------------------------------------------- else { SendError2(playerid, "You don't own any personal vehicles!", "Nu detii niciun vehicul personal!"); } //---------------------------------------------------------------------- return 1; }
  10. Am incercat, dar nu a mers. Mi-a transferat doar o singura masina Problema este la ID, nu stiu cum pot face sa-mi citeasca toate ID-urile la vehiculele pe care le detin. Am gasit o modalitate cu ''for(new i = 0; i < MAX_VEH; i++)'' dar primesc multe erori de la MySQL chiar daca masinile mi se transfera. Cunosti alta solutie ? Multumesc !
  11. Helloo, all ! Problema mea este urmatoarea , mi-am dorit sa fac un system de ''change-name'' pentru a le oferi libertatea tuturor jucatorilor sa-si aleaga alt nume daca s-au plictisit de actualul nickname, dar am intampinat o mica problema. Nu mi se transfera toate masinile , se transfera doar o masina sau doua din 5 sau 6. Depinde cate masini am. O sa va las mai jos o parte din cod si ar trebui sa fie suficient ca sa va faceti o idee. Multumesc anticipat tuturor celor care vor sa ma ajute ! Cod: if(strcmp(Vehicles[playerid][vehOwner], PlayerName(playerid))) { format(DSV, 512, "UPDATE `personalcars` SET `vehOwner` = '%s' WHERE `ID` = '%d'", name, Vehicles[seterid][vehID]); mysql_tquery(DB_Connect, DSV, "", ""); SCM(playerid, -1,"{00FF00}Masina a fost transferata cu succes!"); }
  12. Cum o mica greseala iti poate distruge toata munca
  13. Salut ! De ceva timp lucrez la un server de STUNT. Scopul lui a fost si este acela de a readuce modul de joc stunt la viata Este un GM relativ modern cu tot ceea ce poate sa contina un server de stunt dar si alte systeme inspirate de pe RPG-uri pentru a face modul de joc mai interesant. E usor de editat si perfect pentru incepatori. Pret-ul GM-ului este de 10 Euro si puteti sa-l vedeti la cerere in PM. Nu deranjati degeaba ! Multumesc ! Serverul contine: Systeme in plus: System de masini personale ( tune-ul ramane salvat, poti avea maxim 100 de masini personale pe care le poti cumpara de la /buycar sau iti pot pica din crate-car); System de level UP ( face EXP la joburi sau faci kills si avansezi ); System de Prop/House ( case,prop temporare , payday la prop este o data la 25 min ); Economie stabila ; 2 joburi noi ( trucker ca si pe bugged si fish update personal); 11 misiuni - princpiale; eventuri automate in fiecare zi ( star si DM de la server); coins-ul nu mai exista ! ( doar bani ) Systeme de baza: - Gang System( no bugs ); - VIP System ( no bugs); - Admin System, Race System, Top, stats si toate comenzile de baza (nu am gasit bug-uri )
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.