Jump to content

Blu3HaSky

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blu3HaSky's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ai grija ! ca si eu am dat de vreo 7 depinde de la caz la caz
  2. #Up !Inca se cauta scripteri , oameni care lucreaza cu panel ! Am Gm si as dori sa ramana o parte din el(Sistemul de vip,Misiunile,Si inca cateva ! Putem porni de la ce gm doreste sau sa ramana cum este si sa refacem Bugurile si sa adaugam Update-uri + optimizare ! Astept aventuri mari si un Gm Deosebit !
  3. #Up doar 4 mi-au dat mesaje ! Astept raspunsuri ! Inca se cauta !
  4. sa vad daca ai cunostiinte de Pawno ! Munca e munca ! si nu vreau sa aud chestii de genul pai stii am eu un gamemod unic si nu stiu ce ! degeaba ai gamemod daca nu stii ce sa faci cu server-ul !
  5. up up up ! Caut Scripter - Primul test , un gm ales de el pe localhost , un al doilea test , gm dat de mine urmand alte detalii ! Scripter-ul va acea acces ftp , panel , administrator forum/ts3/discord ! Caut echipa - nu dau grade aiurea asa ca maxim un a2 , asa ca sa va zic un up de la helper 1 spre 2 se va face la cateva luni bune ! doresc ceva bun si de durata ! Multa lume a zis , baa nu se mai merita sa deschizi un sv de samp ...dar stii ceee nu renunt la ideea ca jucatorii aceia ..aia vechi inca se poate ...eu cred ca inca se poate face ceva treaba...
  6. Hai noroc ! Nu stiu daca e activitate pe aici , nici eu nu sunt sigur ,daca va ma fi ceva de el ...dar Luna asta ma gandeam : Baa , pe samp au fost momente bune , pacat ca s-au dus ! Si cum lucrurile bune nu dureaza mult , m-am gandit sa re-deschid un Server vechi , gen un Godfather dar updatat cu update-urile din zilele de azi ! Nu o sa fie orice godfather de pe net , sa zic , am avut numai tester 30 on la un sv iar la altul..ei binee...au fost multe luni bune ! Sa revenim , caut un SCripter ba chiar 2 care e mai bun ramane de vazut,daca vor sa colaboram ..colaboram , echipa de testeri ( Admin max. 2 )....Tin sa mentionez ca sunt jucator vechi am jucat pe gfzone , famzone , quitzone , vibeplay,pro-gaming,pronion ..deci as vrea sa re-aduc unele persoane de aici ! Hostul nu e luat ,il pot lua si de maine , faza e vreau mai intai sa gasesc un scripter bun , care sa stie ce e PAWNO ! Multumesc, Vorbim privat sau discord : Blu3HaSky#9455
  7. M-ar interesa comunitatea si firma la care e gazduit + sa stiu daca esti o persoana serioasa ! add Blu3HaSky#9455 si vorbim !
  8. Add pentru GM ! Blu3HaSky#9455 imi dai mesaj ca vad ca esti cam inactiv !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.