Jump to content

sintetickul

Membru
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sintetickul

  1. Da, îl dau la un preț negociabil hai discord și vorbim, fiindcă nu cunosc prețurile actuale. Am calculat așa aproximativ și ajunge la un 4.5kkk
  2. Aceeași problemă :\praunedo rpg new hit 2020\pawno\include\sscanf2.inc(33) : fatal error 111: user error: Please include <a_npc> or <a_samp> first. Compilation aborted. Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
  3. @LucaPawn021baza de date nu merge poti posta una care merge ?
  4. Cu Bonus am rezolvat, ultima eroare vreau sa o rezolv din mysql_log. Si nu stiu cum
  5. Am nevoie de putin ajutor. Am modificat cate ceva prin GM si a inceput sa-mi dea o eroare cand ma inregistrez: https://imgur.com/a/Gh5WNXs Sincer nu am ideea care este cauza aparitiei. Poate cineva s-a ma ajute va rog ? Mysql_log: https://imgur.com/a/QRwaCyV Aceasta eroare apare doar la inregistrare, dupa ce ies si ma loghez din nou, nu mai apare. Care este cauza aparitiei ?
  6. Am nevoie de putin ajutor. Am modificat cate ceva prin GM si a inceput sa-mi dea o eroare cand ma inregistrez: https://imgur.com/a/Gh5WNXs Sincer nu am ideea care este cauza aparitiei. Poate cineva s-a ma ajute va rog ? Mysql_log: https://imgur.com/a/QRwaCyV Aceasta eroare apare doar la inregistrare, dupa ce ies si ma loghez din nou, nu mai apare. Care este cauza aparitiei ?
  7. Mersi frumos. S-a rezolvat. Ma gandeam si eu la asta, dar nu am incercat sa editez
  8. Asa https://imgur.com/a/OYnDLC9
  9. Am adaugat -d3 si am identificat linia problemei: https://imgur.com/a/XkVzp03 *La momentul dat am Misiune zilnica: Sa merg cu un vehicul de tip Landstalker 23 KM. Edited: Am deschis gamemode default acum, si tot aceeasi eroare imi da https://imgur.com/a/ukfGgc2, server log nu mai pun ca e tot aceeasi eroare. Mi-am amintit acum, asta are legatura cu Questurile zilnice, fiindca la bike tot nu mergea din aceasta cauza, ca avusem sa merg cativa KM cu bike.
  10. Am inceput sa editez serverul Bluffs dupa gusturile mele, iar pe parcurs am observat un lucru foarte ciudat. Deci, in ce consta problema: Cand dau /spawncar la un bike sau unele masini, imi apar niste erori in cmd-ul serverului, de asemena la unele masini personale nu apare nimic cand ma urc in ele (ex: landstalker - nu apare deasupra in chat deatalii si nici speedometerul nu functioneaza) prima data ma confrunt cu aceasta problema, nici nu am vreo idee de la ce ar putea fi. Cu bike-ul nici macar nu ma pot misca :(. Aici sunt pe server unde intampin problema: https://imgur.com/a/97dFllT Acesta este logul serverului: https://i.imgur.com/hxo0DOn.png Poate cineva sa ma ajute? *Un detaliu am scapat: Dupa cateva clipa ce spawnez o masina de genu sau un bike server-ul pica. Pana ce o fi am editat doar unele culori ale textuui si am adaugat bonus. In sisteme nu m-am bagat nicari, pot spune ca Bluffs v4 default.
  11. Am inceput sa editez serverul Bluffs dupa gusturile mele, iar pe parcurs am observat un lucru foarte ciudat. Deci, in ce consta problema: Cand dau /spawncar la un bike sau unele masini, imi apar niste erori in cmd-ul serverului, de asemena la unele masini personale nu apare nimic cand ma urc in ele (ex: landstalker - nu apare deasupra in chat deatalii si nici speedometerul nu functioneaza) prima data ma confrunt cu aceasta problema, nici nu am vreo idee de la ce ar putea fi. Cu bike-ul nici macar nu ma pot misca :(. Aici sunt pe server unde intampin problema: https://imgur.com/a/97dFllT Acesta este logul serverului: https://i.imgur.com/hxo0DOn.png Poate cineva sa ma ajute? *Un detaliu am scapat: Dupa cateva clipa ce spawnez o masina de genu sau un bike server-ul pica. Pana ce o fi am editat doar unele culori ale textuui si am adaugat bonus. In sisteme nu m-am bagat nicaieri, pot spune ca Bluffs v4 default.
  12. Am nevoie de ajutor. Cine poate sa ma ajute cu comanda /towcar pentru gamemode-ul lui Droom (bigzone). Am incercat sa o fac dar imi respawneaza doar ultima masina respawnata. Mersi mult. Mai jos sunt codurile /towcar si dialogul.
  13. Ce diferente sunt in v3 si v4 sa stiu daca merita sa-l descarc pe v3.
  14. Vand avere blue bugged 1kkk. Pentru ce-i interesati PM. Motivul pentru care vand averea, e faptul ca m-am lasat de bugged.
  15. Mersi frumos. Da, era gresit tabelul in gamemode. Multumesc inca o data.
  16. Am controlat in function LoadCars si onplayerconnect, totul este ok. Baza de date --> cars: https://imgur.com/a/bT05R8D
  17. E făcută. Baza de date --> cars: https://imgur.com/a/bT05R8D
  18. Folosesc Gamemode Big**ne ultima versiune, si am intimpinat un bug.. Cumpar o masina din DS, se adauga in baza de date. Dupa ce dau relog, masina nu mai apare in /v, in baza de date ramane ca owner tot a mea. Cum as putea sa rezolv asta? Cand cumpar vehiculul: https://imgur.com/a/yId3XC0 Dupa ce am dat un relog: https://imgur.com/a/Fsy0Pyv Mersi frumos. *PS: Dar daca mai vreau sa-mi mai cumpar o masina si am deja max. slot imi zice ca am destule masini. Doar ca eu nu le vad in /v dupa relog.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.