Jump to content

cn.bed

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cn.bed

  1. Salut, ti-am dat cerere pe discord in discord. (black_bear)

  2. Salut , caut un partener mai degraba sa ma alatur cuiva care doreste ceva serios , sa facem ceva cu care sa avem succes ( forum , panel)Doresc pe cineva serios care vrea si care poate... Am server de discord de 100 membri activi.. Sincer cine doreste sa deschidem ceva bun, va astept cu un mesaj pe site sau pe discord. Impreuna o putem duce la capat!! Am mai avut comunitati, pot sa fac popular serverul , deci cine crede ca impreuna putem face ceva cu succes??? Astept mesaj in privat sau pe discord- cnbed#8414 Succes tuturor , puteti da mesaj oricum chiar daca nu sunteti sigur, va raspund in cel mai scurt timp. Sau imi lasati whatsapp ul vostru in privat!
  3. Buna ziua, Caut o echipa staff [scripter, host,owner] pentru a crea un server de samp. Am deja unul unde sunt co owner dar doresc al meu propriu. 5.254.59.112:7777 Am deja un gamemode care doresc sal pun in aplicare. Puteti sami lasati discordul in comentarii sau cautatima pe mine: black_bear#4101
  4. Salut, recrutez testeri (Respectiv staff) pentru serverul meu de samp. Nu ne putem descurca doar 2 oameni, am nevoie de o echipa calumea. puteti lasa replay aici cu discordul vostru sau sa-mi dati pm.
  5. Buna, as dori sa creez si sa deschid impreuna cu cineva o comunitate de samp, deja am un server daca doriti puteti sa intrati suntem 30/50 zilnic ip - 5.254.59.112:7777 dar as mai dori un server. cine doreste- discord- black_bear#4101
  6. Uite am mai postat un anunt!!
  7. Buna, recent sa creat un server nou de samp va las ip-ul mai jos, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a ridica comunitatea noastra mai sus, se ofera staff celor 10 care intra primii pe server dupa la restul playerilor se ofera lider, bonusuri si pp. Serverul este unul de tip RPG, in curind vom avea si panel. [[ IP addres= 5.254.59.112:7777[[ va asteptam cu drag la noi pe server.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.