Jump to content

CostiiAdv

Membru
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by CostiiAdv

  1. CostiiAdv

    -

    mai bine puneai la cash out din 0.25 in 0.25, keep workin
  2. asta e baiatul de la paste care inca strange la banii aia pt sistemu de case si ce mai trb sa ii faci tu
  3. corect ce zice @Sancky, din punctul meu de vedere cum tu zici ca vrei serios, eu din serios inteleg ca tu vrei sa lucreze corespunzator si fara probleme asta insemnand automat ca un cod corect si optim unui mod de joc ceea ce va insemna automat un pret mai ridicat indiferent ca sampul e mort sau nu. banii sunt bani, calitate => pret pe masura
  4. Mod de joc de tip: wars Status: de la 0 - nefinalizat Link de download: https://drive.google.com/file/d/17cafufkeHaHQlcdX3tHY1vZWl0KlMs3k/view Virustotal: nu necesita pentru ca linkul de descarcare presupune doar gm.pwn si db.sql (!) Am mai deschis in PC pe localhost si am mai lucrat, daca primesc sustinere o sa postez updates! Ce contine gamemode-ul aproximativ? - sistem de register - sistem de login - sistem de admin - sistem de factiuni (acelasi hq, interior cu VW diferite) - textdraw-uri cu diferite(nume sv, player, data si ora) - pickup-uri & texte3d la hq factiuni - variabile, iteratori - comenzi: /givegun ; /f ; /pm ; /reloadgroups ; /set(vip, group) ; /stopanim ; /cc ; /ah ; /cmds(help) ; /credits ; /fly ; /getangle ; /gotoxyz ; /gotospawn ; /goto ; /gethere ; /respawn ; /respawnall ; /slap ; /kick ; /ban ; /g ; /joingroup ; /admins ; /vips ; /setadmin ; /changeskin ; /spawncar ; /sethp ; /fv ; /flip ; /setarmour ; /anno ; /discord - culori integrate in gm GAMEMODE PREVIEW (ticks pe localhost)
  5. recomand aceste servicii deoarece codul este unul foarte bine scris, este unul optimizat si care cu siguranta va va permite in calitate de viitori detinatori de servere sa va bucurati de un mod de joc stabil si distractiv pentru jucatorii comunitatii dvs!
  6. +1, recomand serviciile acestui domnisor, iar de asemenea pentru cei curiosi, am jucat pe gm si serverul nu prezinta niciun bug / eroare.
  7. Contacteaza-ma in privat pe discord CostiiAdv#1337, te ajut eu si daca ai nevoie, contra-cost iti ofer serviciile mele pe o perioada anume.
  8. Ti-am demascat toti scripterii cu videoul asta, de aici au toti /sfv stai calm bruh, succes daca mai ai nevoie de sistem!
  9. Vând gamemode cu foarte multe lucruri noi Acesta are stage,rainbow,neon vip. Un sistem de misiune specială, sistem unic cred. Trebuie sa colectezi dinamita pentru a oprii explozia orasului. Ofer suport 7 zile de la cumparare Pret 10€ negociabil Metode de plata: PayPal(no refund) & PaySafeCard PIN Discord: KCosty#4507 pentru mai multe detalii
  10. Vand gamemode xGaming 2018-2019. Svu ala care tinea 150 on fara lag, gamemode cu sisteme oldschool si unice. Pot implementa si alte sisteme in schimbul unor sume. Pret gamemode: 25lei Discord: KCosty#4507
  11. Bun, eu sunt CostiiAdv. Discord: KCosty#4507 Stiu nu e ceva wow, insa pentru varsta si cunostintele mele, e foarte bine consider eu. Fiecare lucru mic conteaza. Daca doriti sa-mi stiti varsta, am 12 ani, nu am ce ascunde. Bun. Scopul acestui "sistem" este de a iti putea achizitiona Personal Pet dintr-un magazin 24/7. Tin sa va precizez ca acest sistem merge doar in gamemodeurile burned ce in 24/7 depind de un sistem de " Press Y to buy items ", adica apasand Y iti deschide un dialog. Download: Click aici | are si tutorial inclus | e pastebin deci nu e nevoie de virustotal Poze: https://imgur.com/a/8vL29qd Am uitat sa precizez detinatorul 24/7 va castiga 25kk cand cineva isi ia un pet!
  12. +1 am deschis pe un Ultra-h gamemodeul. Are foarte multe comenzi folositoare, foarte mult lucrat asta se vede doar din sistemele de pe server si tot ce contine. Totusi nu inteleg de ce ai postat un gm asa de lucrat?
  13. Salut, eu sunt CostiAdv cunoscut sub numele de uNique sau uNique Adv. Canalul meu de YouTube Astazi postez un edit creat de mine al gamemodeului AngelZone care a fost postat pe acest site. Autor: Razvan | Edit: CostiAdv Gamemodeul detine joburile si factiunile pe care le stim cu toti de pe servere mai mari. ---------------- Download Virustotal ---------------- Pentru sustinere sper sa va abonati la canalul meu de YouTube: uNique Adv Edit-uri: P.S: multe lucruri nu au fost spuse aici dar sunt in gamemode! // Editurile sunt acestea: // 1.GiftBox-ul mutat >< // 2.Comenzile /admins & /helpers modificate >< // 3.Scripterul a fost mutat pe admin 9 iar Detinatorul pe admin 8. >< // 4.Cel mai bun job este FisherMan fiind in /joba cu galben. [ are si putin mapping la el ] >< // 4.Jobul FisherMan are 3 tipuri de pesti, Obisnuit 500k-1kk, Rar 1kk-1,5kk,Super Rar 2kk-2,5kk >< // 5.Pontonul a fost prelungit si inconjurat cu roci, astfel in mijloc fiind cadouri mari(facute din cate 4 mici) reprezentand GiftBox-ul serverului >< // 6.Comenzile /serverpass & /servername trecute doar pentru admin 9(Scripter) pentru a evita spargerile serverului. >< // 7.[/opencase] a primit un update maret, acum poti castiga intre 500pp si 2500pp si intre 25-50kk. >< // 8.Adaugat /rainbowcar si /rainbowcaroff(este FileScript nu este in gamemode). >< // 9.Toate comenzile /giveallcase /giveallkeys /giveallmoney si multe altele de acest tip au fost modificate aratand gradul de "Administrator" cu galben si numele respectivului cu "rosu" pentru a evidentia cine da bonus> >< // 10.Cum sunt si comenzile de mai sus ^ asa sunt si /areahealth(hp) /areaarmour pentru a vedea pe chatul adminilor. >< // 10. | >< // 11.A fost modificat [/oplace] limita de bani este intre 500k si 50kk. >< // 12.In mare parte gamemodeul a primit culoare, nu stiu fix tot si unde am modificat deoarece nu am tinut cont ca voi ajunge sa postez acest gamemode. !><! Daca ati testat gamemode-ul sper sa reveniti cu un +1 pentru apreciere. Sunt la inceput si vreau sa progresez in timp. Sper sa nu primesc hate! Nu sunt cine stie ce "Scripter"!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.