Sari la conținut

Cordyandrey

Membru
 • Număr conținut

  154
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre Cordyandrey

 • Rang
  Membru avansat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Cordyandrey

  Problema /acolor gm burned !

  Pentru ce ajutor? sa modifici textul dupa ce primesti ajutor? lasa si pt altii sa vada ca nu.ti faci tu mare server de samp acum.
 2. Cordyandrey

  Paint problema

  up
 3. Cordyandrey

  sistem pet help

  Sa fim seriosi, nimeni n-a stat sa invete wiki script samp Cel mai bine inveti prin exemple, nu incurajez copy pasteul dar pentru inceput iti sugerez sa faci niste sisteme oarecum mai usoare, sa urmaresti tutoriale. Parerea mea e ca ai inceput pe un GM chiar bun. Doar ca trebuie sa prinzi anumite chestii.. cand mai bagi un sistem noi mai schimbi si cu variabilele tale adica nu dai copy paste si astepti sa ai cel mai tare sistem.. asa toti ar avea gm wow, nu? Cel mai bine e sa incepi cu lucruri basice si nu ma refer la pus un text cu Bine ai venit pe server.. e prea banal ci sa gandesti niste sisteme doar sa ai exemplu chiar in gm.ul tau cum am facut eu.. Am in gm puncte premium.. faci ci puncte roll e aceeasi chestie doar ca trebuie sa redenumesti intr.un fel variabilele si daca faci asta inveti. Asta e cel mai important.
 4. Cordyandrey

  Paint problema

  up
 5. Cordyandrey

  sistem pet help

  ai uitat la case DIALOG_PET3 sa pui doua puncte dupa
 6. Cordyandrey

  sistem pet help

  asa trb sa arate scriptul la caseuri: format(query, sizeof(query),"UPDATE `users` SET `PetStatus` = '0' WHERE `Name` = '%s'", GetName(playerid)); mysql_tquery(SQL, query, " ", " "); Update(playerid, pPetStatusx); } } case 1: { if(!response) return 1; format(string, sizeof(string),"Numele actual al pet-ului este {41fe00}%s{FFFFFF}.\nDaca doresti sa il schimbi,te rugam sa introduci numele dorit in casuta de mai jos.",PlayerInfo[playerid][pPetName]); ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PET2, DIALOG_STYLE_INPUT, "Pet name change", string, "Change", "Cancel"); } case 2: { Checkstatuspet(playerid); . }
 7. Cordyandrey

  sistem pet help

  Arata tot ce ai pus tu.. cu code in [ ] tot sistemul cum il ai tu facut..daca ne zici ps bucati ne este mai greu sa identificam problema..
 8. Cordyandrey

  sistem pet help

  Pentru erori iti recomand sa te uiti peste asta: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Control_Structures#case Ai aici raspunsurile la toate! Fii atent ca n.ai pus bine.. de aia si primesti crash la pawno si toate cele.. Probleme simple, dar daca descoperi singurel din link-ul de mai sus nu vei mai repeta greseala.. daca iti dau codul corect.. nu.i bine.
 9. Cordyandrey

  Problema roll nerezolvata

  Si ce imi spui mie.. chiar crezi ca stie? Atat timp cat n.a rezolvat tag missul asta cu siguranta n.o face.
 10. Cordyandrey

  Problema roll nerezolvata

  Da luca simple warninguri dar acum nu.i scade rollpoints cand da /roll. Plus serios.. problemele de genul nu cred ca trebuie neaparat postate adica se poate vedea simplu si cu linia in fata ca lipseste de la scm paranreza.. inainte sa postezi mai da un search pe google "warning 213" pawno si vezi ce inseamna.
 11. Cordyandrey

  Paint problema

  @#Yudin ai tot sistemul de paint pe pagina 1...
 12. Cordyandrey

  Paint problema

  up
 13. Cordyandrey

  Paint problema

  se pare ca sa multe batai de cap
 14. Cordyandrey

  problema verificare comanda!

  Poate pentru ca nu e setat sa se salveze in baza de date... mai priveste si tu tutoriale..
 15. Cordyandrey

  Paint problema

  up
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.