Sari la conținut

Cordyandrey

Membru
 • Număr conținut

  59
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre Cordyandrey

 • Rang
  Membru junior
 1. Cordyandrey

  Problema factiune taxi

  Up.
 2. Cordyandrey

  Problema factiune taxi

 3. Cordyandrey

  Problema factiune taxi

  Nu, cer ajutor pentru ca vreau sa-l rezolv de ce sa.mi pierd atat timp si sa-l postez pe net? Mi se pare o mare prostie mai ales sa spun ca e munca mea. Se vede clar ca e de pe net. Si sa ma crezi ca am rezolvat si eu majoritatea bugurilor, a mai ramas de numerotat corect factiunile asta o las la sfarsit de facut problema cu sloturile (insa cred ca am gasit problema datorita unui membru de pe acest forum) si de rezolvat bugul cu taxi. A ce am mai postat eu pe aici da.. ce pot sa spun nu scrie cate intrebari pot pune sau altceva. Ce am postat acum sunt doar cateva buguri la care nu gasesc rezolvare. Era de apreciat daca primeam un raspuns de la tine, nu aceasta concluzie :)). Vrei sa-ti zic ce vreau eu sa fac cu acest GM? Sa ma joc cu prietenii atat si pentru ca m.am plictisit de samp m.am gandit hai sa ma joc si eu dea scripterul pare distractiv sincer. Dar sa postez pe net ceva? Niciodata, te asigur.
 4. Cordyandrey

  Problema factiune taxi

  upp
 5. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  @AlexRap nu.. nu s.a rezolvat prima data a mers bine cand sa intru pe host vad ca face figuri si al 3lea slot si n.am facut nimic, stii cum as putea sa inchid masina cand o cumpara cineva din ds?
 6. Cordyandrey

  Problema factiune taxi

  Upp
 7. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  Vreau sa le multumesc tuturor celor care si-au pierdut timpul cu mine!
 8. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  @AlexRap tot respectul meu pentru tine! Datorita tie am rezolvat situatia! PS: Nu era problema la slotul 6 ci la 5 erau 2 trecute cu pPPluscarkey2 unde trb sa fie fara 2.. oricum daca tu nu erai.. nici acum nu rezolvam! Alex mai am o problema de rezolvat cu factiunea TAXI cand dau /fare 500 nu imi apare nimic pe ecran doar pe chat ca-s on duty cu suma 500$ intra cineva pe g la mine lui nu ii ia banii nici eu nu primesc nu apare nimic ceva sa vad cati bani i-am luat nici lui nu-i apare apoi cand coboara nu se intampla absolut nimic.. niciun text sau ceva. Eu am tot textele in gm dar nu stiu ce nu e corect.. ma poti rezolva si cu asta?
 9. Cordyandrey

  Problema comanda /oplace

  Pana la urma am reusit! @AlexRap daca te pricepi la factiuni te rog mult sa-mi zici si mie ce e gresit la factiunea TAXI, am facut un topic incerc sa ma uit peste tot dar degeaba deci nu pot sa gasesc diferenta de 2 zile imi tot bat capul. Te rog.
 10. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  @iSkull Gata
 11. Cordyandrey

  Problema comanda /oplace

  Am postat si asta poate va ajuta!
 12. Cordyandrey

  Problema comanda /oplace

 13. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  @iSkull Poftim comanda:
 14. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  j@iSkull Nu am aceasta functie... am cautat.o
 15. Cordyandrey

  Slotul 6 /v

  @iSkull gata
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.