Jump to content

Dani3l.FTW

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dani3l.FTW last won the day on May 21 2018

Dani3l.FTW had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutru

About Dani3l.FTW

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. le poti scoate de pe acea linee.
 2. Am controlat si asta..insa nu de la asta isi da restart Cer t/c... e de la host problema.. mda.. nici macar cu grandlarc nu merge =))))
 3. baga case pRollPointsx: { format(var, sizeof(var), "UPDATE `users` SET `RollPoints`='%d' WHERE `ID`='%d'",PlayerInfo[playerid][pRollPoints], PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_query(SQL, var); } ai fost uitat sa bagi o paranteza "["
 4. Da-ne linea 460 din include-ul systems.inc pawno -> include Ce date sa-ti dea ma? =)) treci acasa si lasa scamu
 5. Tocmai am precizat ca nu primesc nici o eroare.. + vps-ul este de 12gb.. iar vre-o 4 gb sunt liberi.. deci nu cred ca asta-i problema
 6. Pai.. am cumparat acum cateva zile un vps pentru a imi redeschide serverul de minecraft si am decis sa mai lucrez si eu la gamemode-ul meu.. Problema este ca.. in localhost merge totul bine .. iar pe host isi da singur restart din 10 in 10 secunde... problema e de la host/vps sau am uitat eu sa uploadez cv? totusi nu cred ca-s asa noob incat sa nu stiu sa uploadez un gm pe host... nu am errori etc.. stie careva cum sa rezolv? nu cred ca e de la gm sau cv.. deoarece pe celalalt host mergea..
 7. Frumos Model.. frumoase pozele.. fi drq mai explicit sa te putem ajuta si noi..
 8. Iti era asa greu sa pui codul pe pastebin? rlly?
 9. Am pierdut ultimul update si nu am mai lucrat la el... voi reface joburile pe care le-am pierdut si probabil il voi posta (p.s: cont nou)
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.