Jump to content

Wicin

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wicin

  1. Ofer pe 1kkk 50 de lei paysafe fac cu intermediar
  2. Wicin

    Vand Cont Jade.

    Salut sunt interesat de cont,vreau sa te intreb ceva,as dori sa il cumpar dar te rog sa nu il scoti din factiune si din clan se poate ?
  3. Sunt scripter de samp cu experienta am un gamemod in calculator unic nefolosit,si un panel nou facut in parteneriat cu niste php scripteri,daca vrei lasa-mi un mesaj aici si iti dau discord sa vorbim,ti-l pot si optimiza sau daca vrei ceva diferit gen sisteme sau altele.
  4. Imi pare rau totusi black bugged mai are 100 de playeri ceri prea mult. Ultima oferta 50 de lei.
  5. asta zic si eu,are doar 100 de ore,dar daca vrea ii ofer 50 de lei psf
  6. Iti dau 50 de lai psf
  7. Acesta este contul: http://panel.b-hood.ro/user/profile/wicin,doresc 90kk,pe urmatorul dintre servare: ruby,jade,b-hood. Ma contactati cu PM,sau replay,contul a fost facut la deschiderea servarului si are sanse helper,pe langa asta pot dovedei in joc ca este contul meu,o zi buna.
  8. Am si eu un cont daca vrei sa schimbi cu averea de pe b-hood,pot dovedei ca contul este al meu:http://panel.b-hood.ro/user/profile/wicin,vreau 90kk pe el
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.