Jump to content

MarioGeorgescu

Membru
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by MarioGeorgescu

  1. -rep, deja e pe net gamemodeul. Adica vinzi ceva ce este deja pe net, really?
  2. Panel Last-Time sau Panel Burned.
  3. Din partea mea ai un mare +rep si un +1, dar pe gamemode burned sau b-hood nu se merita, daca vrei sa-mi asculti sfaturile si sa faci un astfel de edit poti sa faci pe Vortex sau Saints. P.S: Strict parerea mea.
  4. Nume : Georgescu Mario Varsta : 14 ani jumatate. Discord : MarioGeorgescu#2806 Localitate : Craiova De ce consideri ca meriti sa fii acceptat : Consider ca merit sa fiu acceptat deoarece am experienta in domeniul sa-mpului. Proiecte anterioare la care ai mai participat : Am avut proiecte mici cum ar fii: rpg.redxgames.ro, rpg.decrypted.ro,rpg.downed.ro, etc. Cat timp poti sta pe zi? : 5-6 ore, chiar mai mult daca este nevoie!
  5. Bai baiatule, nu mai lua gm-uri dupa net si le "edita" ca esti praf, hai ca n-am chef de off-topic. Daca stii ce este off-topicul.
  6. Uite vezi cum te bagi ca prostu`n seama? AlexRap a facut gm-ul, iar tu n-ai pus credite. Si de faza cu Uzzi25, eu il respect, dar ala care a comentat, mai exact Uzzi25_1 e cont fake, asa ca fii atent. Ai ochii aia degeaba. Acum revenind la tine, esti praf in scripting si te-ai gandit sa iei munca noastra s-o publici ca sa faci post-uri, hai te-am pupat. Oricum iti dau clasa.
  7. Daca tu pentru "gm-ul asta" vrei 10 euro, lasa-te. Pentru un job, adica pentru salvamontist doar un euro daca iei.
  8. Doar p-astea stie sa le faca, stai calm. E scripter de sezon. P.S: Oricum sunt copiate.
  9. Caut un partener serios cu care sa deschid un server de samp. Trebuie sa stie cat de cat sa scripteze. Vreau sa facem un edit blana. P.S : O sa scriptam amandoi. Daca gamemode-ul o sa fie frumos, serverul o sa-l platesc eu, iar promovarile la fel. Astept pm pe discord : MarioGeorgescu#2806 Doresc sa precizez ca am deja comunitate deschisa cu un baiat. Am nevoie de cat de un partener / scripter cu care sa facem un gamemode stabil si sa deschidem un server de samp.
  10. Verifica coordonatele din baza de date.
  11. Ba c**tze, intelege. Oricum tu nu esti Uzzi, dar faza e ca gamemode-ul asta n-are nimic schimbat de cat bonusul l-a marit. Lasa-ti credite ca la gamemode-ul asta am contribuit si eu si AlexRap si SouNNd.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.