Jump to content

peiN

Membru
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

peiN last won the day on October 11 2018

peiN had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutru

About peiN

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  /root/
 • Name in game
  peiN
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

660 profile views
 1. Probabil ai introdus deja baza de date pe host. Verifica daca s-au creat tabelele.
 2. Salut. Am o problema.

  --
  -- Dumping data for table `ATM`
  --
  
  INSERT INTO `ATMS` (`ID`, `PosX`, `PosY`, `PosZ`, `RotX`, `RotY`, `RotZ`, `VW`, `Interior`) VALUES
   (1, 2019.51, 1000.07, 9.7216, -5.69996, -0.299991, 89.1, 0, 0)
  

   

  MySQL said: Documentation

  #1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'

  1. peiN

   peiN

   Salut, eroarea spune ca deja ai introdus ATM-ul 1 in baza de date. Verifica daca nu cumva ai bagat deja baza de date pe host.

 3. Schimba in server.cfg mysql.so cu mysql_static.so si o sa iti mearga Inca merge si acesta
 4. Username: peiN Varsta: 17 ani. Ce vinzi?: Contul de Instagram: @sampmemezromania Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: Astept oferte. Detalii de contact: Discord: peiN#5187, Facebook: https://www.facebook.com/pein.ro/ Alte precizari: Am folosit acest cont pentru a promova server-ul Gamma.NoType.ro toamna trecuta, am reusit sa ating aproape 100 de jucatori conectati la deschidere, urmand sa se mentina la 70-80 online in zilele urmatoare. Este primul cont de Instagram de acest gen, restul pe care le cunoasteti si voi au aparut ulterior. A ajuns la 5k, dar din cauza faptului ca nu am mai postat a scazut la 4.9k. Toata audienta este 100% organica, nu am cumparat like-uri, doar 2 promovari de la Facebook. In cazul in care postati continut des si de calitate, puteti ajunge la 10k lejer.Aveti aici cateva dintre statisticile record: Astept oferte serioase, cu putin cap puteti aduce o tona de jucatori pe server-ul vostru
 5. Salut, daca inca esti interesat, astept un PM pe Discord: peiN#5187.
 6. Foarte frumos, o idee chiar interesanta. Multa bafta in continuare cu proiectul!
 7. Salut, te pot ajuta, am GM propriu. Contacteaza-ma daca esti interesat!
 8. Te folosesti de aceasta functie pentru a seta Virtual World-ul masinii la spawn: https://wiki.sa-mp.com/wiki/SetVehicleVirtualWorld Va trebui sa salvezi vw-ul vehiculului atunci cand da /park. (si posibil si interiorul, depinde de sistem)
 9. Daca tii neaparat sa primesti Hosted Tab, ia-ti separat: https://www.hostedtab.net/ (n-am folosit site-ul acela, deci nu stiu daca e legit sau nu)
 10. Salut! Te pot ajuta, am si un GM disponibil. Astept PM sa discutam.
 11. Salut, iti recomand Kekshost.com . Am avut la ei host, singura problema pe care am intalnit-o a fost ca nu imi faceau backup la server :'( . In rest, sunt ok, si daca ai un numar destul de mare de playeri sunt dispusi sa faca parteneriate
 12. Salut, mă ofer. Mă poți contacta pe Discord: peiN#5187 sau Facebook: https://www.facebook.com/peiN-3519925988023344/ Poți vedea câteva realizări de-ale mele pe canalul de YouTube.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.