Jump to content

Babu

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Babu

  1. Salut! Ti-am trimis o cerere pe discord. Ma cheama Flow#2112
  2. Vreau sa scap de el și nu vr sa l dau nici pe degeaba, totuși am muncit la el Ți am dat PM.
  3. Deoarece ma las de sa-mp În primul rand acest gamemode nu exista pe net, plus ce sisteme are gamemode sunt destul de unice, ce am scris în anunț e o mica parte din ce exista pe sv, acest sv kround a avut 150 de player zilnic, eu unul zic ca merita acest mod de joc 5€ P.S Cine vr sa vadă pot oferi IP ul pentru testare.
  4. Salut sa-mp romania, astazi vreau sa vand gamemode-ul kround caruia i am adaugat eu niste update-uri si o optimizare mult mai buna fata de ce era cand am facut rost de gamemode-ul lor. Update-urile constau in: - sistem de amanet si exchange, va puteti amaneta casa, bizz-ul si masina si va puteti cumpara din amanet ori laptop ori Iphone. - sistem de events + refacut quest-ul, cu mapa la el. - rezolvat bugul de la /gps + joburile au fost aranjate (erau puse prost ca locatie si in /jobs si cand dadeai /work) - adaugat un sistem unic de misiuni, deocamdata sunt doar 2 misiuni, pe viitor va pot adauga in 1-2 misiuni gratis la propunerea dvs. https://www.youtube.com/watch?v=t7mQuF_5hNM - refacut mini-jobul ferma de gaini (acum dupa ce termini iti apare un textdraw deasupra logo-ului cu timpul in care vei ridica ouale) - rezolvat bugul de la personal pet - schimbat textdraw-ul de la ceas si logo-ul server-ului. - refacut sistemul de /skins (Skin personal) - optimizat gamemode-ul + acum obiectele apartamentelor, actorii si dialogurile sunt intr-un include - criptarea parolelor sunt acum in md5 nu cum erau inainte in whirlpool - schimbat textdraw-ul de la speedometer + rezolvat bugul cu combustibilul la motoare. Imagini cu gamemode-ul: https://imgur.com/a/5RfJdOn Pretul il dau pe PM, vanzarea se face doar cu intermediar. P.S Puteti sa vedeti server-ul pe host, astept PM pentru al vedea in detaliu.
  5. incearca sa pui la plugins in server.cfg asta crashdetect.so sscanf.so mysql.so streamer.so Whirlpool.so
  6. Babu

    Eroare debug

    nu prea inteleg..
  7. Babu

    Eroare debug

    Salutare sa-mp.ro! Am o problema care a aparut acum de curand si nu stiu de ce, imi apare in server_log asta [19:37:28] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds" [19:37:28] [debug] Attempted to read/write array element at negative index -1 [19:37:28] [debug] AMX backtrace: [19:37:28] [debug] #0 00061b2c in public SetPlayerSpawn (0) in GM.amx [19:37:28] [debug] #1 00073460 in ?? (0) in GM.amx [19:37:28] [debug] #2 00028aa8 in public AB_OnPlayerSpawn (0) in GM.amx [19:37:28] [debug] #3 0001efd0 in public OnPlayerSpawn (0) in GM.amx [19:37:30] [debug] OnPlayerDeath(0, 65535, 255) [19:37:30] [death] Flow died 255 chestia e ca daca mor odata dupa mor incontinu si nu gasesc rezolvare si cand mor imi apare chestia asta in server_log. Nu inteleg cum sa rezolv asta, va voi lasa mai jos public-urile de mai sus SetPlayerSpawn : AICI OnPlayerSpawn: AICI OnPlayerDeath: AICI
  8. Salut, sunt in cautare de o persoana care se pricepe la editat panel-uri. Am un panel si vreau sa il fac compatibil cu gamemode-ul meu. Ofer intre 5-10e pentru chestiile astea, daca sunteti interesati si va pricepeti va astept cu un mesaj pe discord (BABUREL#2112) sau pm. Multumesc!
  9. imi da niste erori, dar nu cred ca sunt adevarate imi da cv cu gQuery: Insert INTO `users` ,etc
  10. Salutare, am o problema cu baza de date. Am un dedicat unde am hostat sv de samp si baza de date vreau sa o am de la webhost-ul meu, creez o baza de date adaug in gamemode datele bine, urc baza de date, totul merge perfect, de exemplu daca dau import la baza de date si am un cont facut, ma lasa sa intru totul merge bine, e daca vreau sa imi creez un cont sau sa adaug ceva de pe sv in baza de date, nu imi merge... am incercat cu mai multe gamemode-uri si face la fel, tin sa precizez ca baza de date functioneaza bine dar intampin aceasta problema.. baza de date e tinuta pe webhost
  11. Salut, vand domeniul hardplay.ro. Il vand deoarece vreau sa incep alt proiect. Domeniul este inregistrat pe: 17/11/2018 si expira pe data de: 17/11/2019 Domeniul vine si cu o luna gratis de webhost + ip dedicat. Domeniul este hostat de btstelecom la fel si webhostul. Dovezi: https://imgur.com/Na4zI0J
  12. Scuza-ma eram dupa liceu, scuza-ma Da asa trebuie sa faci
  13. Pai defineste functia Misiune.. #define Misiune[13][MAX_PLAYERS]; https://pastebin.com/8bwXj34K P.S Definitia o pui la inceputul gamemode-ului si noua comanda o inlocuiesti cu cea veche.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.