Jump to content

Hawk[.]

Membru
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Hawk[.]

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Canta la alta masa te rog frumos .
 2. UPDATE!Voi oferi 150-200 de lei pe luna!
 3. Cum imi dau acces total din gamemode ? ce trebuie sa caut ?
 4. Asta e frate,daca scripterul face treaba voi mari la 10e pe saptamana . De inceput 5 e pe saptamana =25 de euro pe luna . Dupa ,daca scripterul se va ocupa desigur 10e pe saptamana =60 e pe luna ..
 5. Si care i legatura fratele meu ? Daca respectivul face ceea ce place si sa castige la 25 de euro pe luna asa facand din ceea ce ii place nu stiu care este problema.Si nu stiu de ce te bagi tu daca nu te intereseaza acest topic
 6. Samp ul s-a cam dus nu prea mai poti castiga cine stie ce din el. Parerea ta este ca nu platesc destul ,poate altii se multumesc cu 25 de euro pe luna .
 7. nu inteleg ce vrei sa zici? Vine in total 25 de euro pe luna fara 5 zile ..
 8. Salut, am 17 ani si vreau sa deschid o comunitate serioasa cu oameni seriosi.Recrutez un scripter cu experienta si sa fie capabil sa faca sisteme complicate , TD-uri , etc. Costurile sunt suportate doar de mine . Am host ,am tot ce trebuie. Il voi plati cu 150-200 de ron pe luna! Astept mesaj : LucianLEGEND#4640
 9. Asta nu e cumva gm ul optimgame doar ca o versiune mai veche?Ca stiam ca cel actual are niste job uri mult mai faine
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.